Telefon: SE W810i
Sieć GSM: Plus/Orange
Wysłany: 2008-06-02, 21:08
Skąd o nas wiesz: Z forum internetowego
A czy ktoś z was przyjaciela takiego na całe życie?
_________________ Chcę wiedzieć,jak Bóg stworzył ten świat.
Nie interesuje mnie to,czy inne zjawisko.
Chce znać jego myśli,reszta to szczegóły. Albert Einstein
Wysłany: 2008-06-04, 00:34
Skąd o nas wiesz: Z strony WWW
bez sensu poświęcać przyjaciół..moja eks nie lubiła mojego kumpla ( który nie raz pomógł mi w życiu) i oficjalnie mi to deklarowała. Z czasem wyszło, że nie jets tolerancyjna i nie potrafi iść na kompromisy więc się rozstaliśmy. A z kumplem do dziś na piwko zaglądam czasem i mimo iż kobieta jest ważna dla mnie to musi rozumieć pewne rzeczy. WY też macie swoje psiapsiółki, które dla was są niezastąpione
Wysłany: 2008-07-03, 18:11
Skąd o nas wiesz: Od znajomego
~Endrju2008 dobrze powiedziane trafiłeś w setno sprawy miłość przemija prawdziwa przyjaźń pozostanie na wieki i chodź taki przyjaciel by po zerwaniu z dziewczyną znów zrucił do ciebie jak by nic się nie zdarzyło to i tak bym tego nie poświęcał.
po 2 miłość to i tak tylko pojecie literackie opisujące chemie która po jakimś czasie się kończy ukazując czarno-białą rzeczywistość
_________________ Kawa musi być gorąca jak piekło, czarna jak diabeł, czysta jak anioł, słodka jak miłość. Charles Maurice de Talleyrand-Perigord
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum