Dodaj wyszukiwarkę do FireFox'a

    Regulamin ,  Doladuj Telefon,  Kanał IRC, Dzwonki I Ikonki

 
 


Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Rafał Jestem
2006-08-02, 00:36
jaki FIX
Autor Wiadomość
~nero6 


Pomógł: 2
Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 11
Wysłany: 2006-05-15, 14:10   jaki FIX

Witam!
Od rana sie z tym mecze i nic...:/
Szukalem ale nie znalazlem :)
A wiec tak, mam gre Asphalt Urban GT nokie 6600 i zielonkawe kolory co zrobić, aby chodzilo na normalnych kolorach.

Ad.2
Zainstalowalem poprawnie wormsy w menu jest nowa ikonka ale jak je wlaczam to pokazuje się tylko napis n-gage i wychodzi spowrotem do menu co to moze byc?

Ad.3 czy do kazdej gry muszę instalować innego fixa?

Pozdrawiam!
 
 

Niewygodne-pytania.pl
@Rafał Jestem 



Telefon: XPERIA X1
Sieć GSM: Era
Pomógł: 39
Wiek: 30
Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 786
Skąd: z afryki
Wysłany: 2006-05-15, 15:19   
   Skąd o nas wiesz: Z innego źródła


http://forum.helox.pl/viewtopic.php?t=5973

punkt 2 podpunkt a :D
_________________

Pozdrawiam, vogiel
W sprawach GSM nie pomagam na PW !!
 
 
~nero6 


Pomógł: 2
Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 11
Wysłany: 2006-05-15, 15:57   

vogiel napisał/a:
http://forum.helox.pl/viewtopic.php?t=5973

punkt 2 podpunkt a :D


To juz widzialem, ale zainstalowalem tego color fixa i nic sie nie wlacza jak go uruchamiam...:/
 
 
@Rafał Jestem 



Telefon: XPERIA X1
Sieć GSM: Era
Pomógł: 39
Wiek: 30
Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 786
Skąd: z afryki
Wysłany: 2006-05-15, 16:47   
   Skąd o nas wiesz: Z innego źródła


A wyświetla ci się ikonka w menu ???? czy w ogole dobrze to wrzuciles.
Co do wormsów to czy włączyłeś bluetooth ??
ad3. chyba tak, ale też nie każda gra wymaga fixa
_________________

Pozdrawiam, vogiel
W sprawach GSM nie pomagam na PW !!
 
 
~nero6 


Pomógł: 2
Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 11
Wysłany: 2006-05-15, 16:55   

tak w menu jest ikonka, ale zauwazylem ze jesli wgrywam jakas gre to do libs wgrywam 2 pliki ktore prawie za kazdym razem musze zastąpic.
Ikonka od color fixa jest, ale nic sie nie wlacza.:/
 
 
~Wojtas_98 



Telefon: Nokia 6670
Sieć GSM: Plus GSM
Pomógł: 1
Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 42
Wysłany: 2006-05-19, 20:38   

dokladnie zainstalowalem colorfixa ikonka jest a nie chce sie odpalic... i kolory dalej sa zielonkawe:/
 
 
~MiSieKkK 



Telefon: N80 IE
Sieć GSM: Era
Pomógł: 2
Wiek: 29
Dołączył: 26 Lut 2006
Posty: 114
Wysłany: 2006-05-21, 13:01   
   Skąd o nas wiesz: Z forum internetowego


http://rapidshare.de/file...nd.8.0.zip.html tu znajduje sie gra URBAN GT z poprawnymi kolorami. Trzeba ja wrzucic przez czytnik kart (ktorego niestety nie posiadam) a poźniej to tylko grac :)
_________________
"Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby jest ważniejsze niż Twoje" - J.W. von Goethe
 
 
@Rafał Jestem 



Telefon: XPERIA X1
Sieć GSM: Era
Pomógł: 39
Wiek: 30
Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 786
Skąd: z afryki
Wysłany: 2006-05-21, 13:22   
   Skąd o nas wiesz: Z innego źródła


Sprawdzcie mojego color fixa wrzuccie tak jak jest czyli cały katalog "system" na karte pamieci czy tam do telefonu . Poprostu rozpakowujesz i katalog system wrzucasz na telefon i musi działać bo mi działa.

[ Dodano: 2006-05-21, 15:19 ]
a w ogole to najpierw gre zalaczacie klikacie czerwona sluchawke i dopiero zalaczcie coor fixa
_________________

Pozdrawiam, vogiel
W sprawach GSM nie pomagam na PW !!
 
 
~Wojtas_98 



Telefon: Nokia 6670
Sieć GSM: Plus GSM
Pomógł: 1
Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 42
Wysłany: 2006-05-21, 19:50   

gier rozpakowanych nie trzeba wrzucac przez czytnik kart :D wystarczy w Nokia PC Suite w przeslij pliki wejsc na karte pamieci utworzyc tam odpowiednie foldery np. 6R64 i do nich wgrac odpowiednie pliki itd a pozniej te foldery z plikami juz poprzez FExplorer skopiowac do E/system/apps lub libs pozniej trzeba wylaczyc i wlaczyc telefon i gry dzialaja. ja tak robie a tez nie mam czytnika kart :D jak macie jakies pytania do tego to pytac.

a co do Color Fixa to nie wiem co jest ale dalej nie dziala... mam ikonke a nie chce sie wlaczyc jak probuje to znika na moment menu i po chwili sie pojawia :/
 
 
@Rafał Jestem 



Telefon: XPERIA X1
Sieć GSM: Era
Pomógł: 39
Wiek: 30
Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 786
Skąd: z afryki
Wysłany: 2006-05-21, 20:25   
   Skąd o nas wiesz: Z innego źródła


wszystko jest napisane tutaj co i jak robić http://forum.helox.pl/viewtopic.php?t=5973 nie musisz wcale fexplorerem przenosić poprostu wrzucasz wszystko w katalogu system i już jest gdzie powinno :)
_________________

Pozdrawiam, vogiel
W sprawach GSM nie pomagam na PW !!
 
 
~Wojtas_98 



Telefon: Nokia 6670
Sieć GSM: Plus GSM
Pomógł: 1
Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 42
Wysłany: 2006-05-21, 20:37   

ale zeby wrzucic do potrzebujesz czytnika kart... bo jak wrzucasz normalnie przez Przeslij Pliki to nie ma folderu system i nie ma jak tego wrzucic bezposrednio
 
 
@Rafał Jestem 



Telefon: XPERIA X1
Sieć GSM: Era
Pomógł: 39
Wiek: 30
Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 786
Skąd: z afryki
Wysłany: 2006-05-21, 20:39   
   Skąd o nas wiesz: Z innego źródła


no to co, ale jak tak wrzucasz to to działa spróbuj sobie ja tak wgrywam :) poprostu tworzysz katalog "system" w nim umieszczasz np. Apps>GRe i Libs i wrzucasz katalog system na karte i jest :)
_________________

Pozdrawiam, vogiel
W sprawach GSM nie pomagam na PW !!
 
 
~Wojtas_98 



Telefon: Nokia 6670
Sieć GSM: Plus GSM
Pomógł: 1
Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 42
Wysłany: 2006-05-21, 21:02   

no to tez jest pewien sposob... dalej mam problem z tym color fixem :/ zainstalowalem jak mowiles na karcie ale dalej jest to samo ze sie nie odpala a potrzebuje go do Aspfalt Urban GT i Ghost Recon bo bez niego sie nie da za bardzo grac :/
 
 
@Rafał Jestem 



Telefon: XPERIA X1
Sieć GSM: Era
Pomógł: 39
Wiek: 30
Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 786
Skąd: z afryki
Wysłany: 2006-05-22, 07:05   
   Skąd o nas wiesz: Z innego źródła


no to ja nie wiem mi wszystko ladnie smiga zamiesciłem mojego color fixa którego używam powinien działać
_________________

Pozdrawiam, vogiel
W sprawach GSM nie pomagam na PW !!
 
 
~zaqxsw 


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 1
Skąd: ppp
Wysłany: 2006-06-29, 15:45   

Colorfix niestety nie chodzi na 6600. Próbowałem już 3 wersje.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
  Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group. | Wszelkie prawa zastrzezone ! @helox.pl |  Protected by BOWI Group    
Kopiowanie jakichkolwiek elementów graficznych jak i zastosowań technicznych zabronione | Support forum phpbb by phpBB3 Assistant
 

Portal | Reklama | Gadzety na twoja komorke| Doładowania

zobacz archiwum

Darmowe statystyki