Telefon: LG
Sieć GSM: Plus Gsm
Wysłany: 2006-05-26, 17:59
Ja was sobie w google znalazłam no i bardzo mi się tu spodobało więc zostanę. Byłam w gronie(chyba nawet jeszcze jestem) ale to forum jest dużo lepsze.
A co do znajomych, to wszystkich namawiam choć sama jestem tu od niedawna, no ale może R. się skusi...
_________________ Piękność jest dla kobiety ważniejsza
niż inteligencja, bo mężczyźnie
łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie.
Wysłany: 2006-12-04, 09:02
Skąd o nas wiesz: Z innej wyszukiwarki
Aguś, głupszego avataru (obrazka przy loginie) od dłuższego czasu nie widziałem. Zmień sobie na mniej hamski.
Prawa autorskie do mojego avatar'u (obrazka obok postu) należą do mnie. Zabraniam kopiowania i przerabiania go.
Telefon: LG Cookie
Sieć GSM: Orange Mix
Wysłany: 2006-12-04, 14:51
Skąd o nas wiesz: Od znajomego
hidee napisał/a:
Aguś, głupszego avataru (obrazka przy loginie) od dłuższego czasu nie widziałem. Zmień sobie na mniej hamski.
słuchaj kochany mój, istnieje osobny temat o avatarach, a jak coś masz do mojego avatara to mi to napisz na PW. Mój avatar ma specjalne przesłanie i jeśli nie rozumiesz to nie wtrącaj się między wódkę, a zakąskę
Cytat:
Prawa autorskie do mojego avatar'u (obrazka obok postu) należą do mnie. Zabraniam kopiowania i przerabiania go.
Telefon: 698548325
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2010-05-07, 17:34
Skąd o nas wiesz: Z innej wyszukiwarki
Ja wracam tutaj po paru miesiącach przerwy i ciągle mi się podoba Zawsze polecam to forum ponieważ jest tutaj wiele ciekawych rzeczy .... I nie wątpie że będe tutaj długo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum