Telefon: SE K600i
Sieć GSM: Orange/POP
Zaproszone osoby: ?
Wysłany: 2005-09-25, 17:05
Skąd o nas wiesz: Z innego źródła
ehhh przesadzacie ;] Wojtka to moge zrozumieć ze dzieffczyny nie zaprosi bo zawsze moze mos sobie wyczytac i bedzie miał przechlapane no ale swoich znajomych przeciez mozna sprowadzac na forum oni nie gryzą przecież
Telefon: nokia
Sieć GSM: heyah
Wysłany: 2005-09-25, 22:51
Skąd o nas wiesz: Z innego źródła
Hashi napisał/a:
męska intuicja...
męska? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Michał napisał/a:
swoich znajomych przeciez mozna sprowadzac na forum oni nie gryzą przecież
moi gryzą
_________________ bo reggae to muzyka miłości,
bo reggae to muzyka radości,
bo reggae to muzyka nadziei
- tymi trzema dobrami reggae dziś się z tobą dzieli..
Telefon: LG Cookie
Sieć GSM: Orange Mix
Wysłany: 2005-09-27, 19:43
Skąd o nas wiesz: Od znajomego
moi też gryza... szczególnie że pewna część z nich nie zna mnie tak dobrze jak wy tutaj obecni i nie chcę żeby mnie poznała z tej strony tak dla własnego dobra... uniknę szantazy i tych innych (kiedyś tak już miałam )
a ja sama się wprosiŁam :P wylukałam adresik od przyjaciolki i od dzis rowniez jestem forumowiczką:) Teraz będę poLecac wszystkim to forum ,bo warto:*
[ Dodano: 2005-10-08, 21:25 ]
oczywiscie moja odpowiedz dotyczyła tematu tego forum a nie tego o czym własnie piszecie bo nie wiem o co be:D:D pozdrawiam Was wszystkich :***
_________________ *Spraw aby każdy Twoj dzien był najpięknieszym dniem Twojego życia...;)*
Wysłany: 2005-11-23, 13:10 Re: Zapraszajcie swoich znajomych :)
Mnie nikt nie wciągnął. Szukałam jakiegoś forum, żeby pogadać i padło na wsze. Cieszę się że mogę poznać tylu wspaniałych ludzi. Pozdrawiam serdecznie!
P.S. Ja napiszę e-mail do paru osób żeby się tu zapisali. Może kogoś przekonam.
Telefon: Nokia 1600
Sieć GSM: Era Fun
Wiek: 99 Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 3885 Skąd: Was tu tyle?!
Wysłany: 2006-01-10, 16:47
Skąd o nas wiesz: Z forum internetowego
No "Fajniusio" to może i było ,ale koleżanka jak i bardzo wiele osób prestała na forum pisac cokolwiek.
Więc może tak jeszcze raz spróbujemy zaprosić naszych znajomych i wymusić na nich udzielanie się w tym miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum