Telefon: Nokia 1600
Sieć GSM: Era Fun
Wiek: 107 Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 3885 Skąd: Was tu tyle?!
Wysłany: 2006-02-14, 00:09 Farby do włosów. Skąd o nas wiesz: Z forum internetowego
Jakich firm używacie farb do włosów? Które sa najlepsze ,które polecacie?
Ile mniej więcej kosztują te Wasze farby? Oczywiscie temat pewnie raczej dla dziewczyn ,ale przynzam się ,że wyjątkowo pod autora. .
Oczywiście jeżeli ,któryś z forumowiczów równiez używał farby do włosów ,bądź stale jej używa to też niech się wypowie - wszystkie porady mile widziane. Pozdrawiam.
Telefon: Nokia 3310
Sieć GSM: Era Happy;p
Wiek: 30 Dołączyła: 11 Kwi 2005 Posty: 191 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 2006-02-14, 00:54
ja tam w zasadzie to nie wiem raz zrobiłam sobie pasemka szamponetką za 4,50 i miały być coś w klimaty wiśni a wyszedł rudy i to taki chamski ;P dobrze że to były wakacje i tylko dwa cieńkie pasemka xD
a drugi raz w życiu kiedy się odważyłam tknąć moje włosy farbą to niedawno bo miesiąc temu przed studniówką ale nie wiem jaki rodzaj, bo to ciocia mi robiła w fryzjerni i opakowania nie widziałam
_________________ "Our separation from each other is an optical illusion of consciousness."
Wiadomość:
* Tu znajduje sie link aby go zobaczyc nalezy sie zalogowac. * * Jezeli nie posiadasz konta to sie zarejestruj. *
Telefon: samsung E380
Sieć GSM: era
Wiek: 30 Dołączyła: 18 Sty 2006 Posty: 809 Skąd: * Ełk City *
Wysłany: 2006-02-14, 16:58
ja najczesciej uzywam Garniera a farbowalam juz na przerozne kolory.. jak bylam blondynka taka wizyta u fryzjera kosztowala mnie z 80 zl.. teraz mam ciemne wlosy i wystarczy co kilka miesiecy potraktowac je farba ktora jak napisala Monique kosztuje cos ponad 10 zl
i ja nauczylam sie najwazniejszej rzeczy przez lata farbowan.. KOLOR NA TWOICH WLOSACH NIGDY NIE WYJDZIE IDENTYCZNY JAK PIEKNEJ PANI NA PUDELKU :p
_________________ ---=== *Słodka jak wendeta, gorzka jak mocca, chłodna jak metal *===-----
Jestem zła bo ze złem mi do twarzy.. Jestem zła, być gorsza nie dam rady
a ja włosów juz nie farbuje. po paru razach jak potraktowałam je farba-trwałą i jakie były po tym zniszczone robie sobie kolora szmponem koloryzującym i jest ok a przynajmniej mniej włosy niszczy. używam (i polecam) Garnier no i Palett
_________________ "Musisz sobie opdpowiedzieć na jedno zaj**iście ale to zaj**iście ważne pytanie:
Co lubie w życiu roibć?
a potem zacznij to robić!"
Telefon: Sony Ericsson
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2006-02-14, 19:07
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
heh ja praktycznie co niecały miesiac farbuje a kolorek to ''czarny'' a farba której uzywam zazwyczaj to z firmy Palette. Chciałam coś zmienic ale się boję bo ejstem do tego przyzwyczajona i strach ze cos innego nie bedzie pasowało,ciężko tez zdecydowac jakim innym kolorem sie zaba wic
Mi się wydaje, że teraz z powrotem przyszła moda na naturalny kolor włosów:) Już ta żółć na głowie się znudziła z czarnymi odrostami bądź czarnymi spod spodu wystającymi
Osobiście nigdy nie farboałam i nie zamierzam niszczyć moich włosów, które i tak są słabe ;/
_________________ Kto Nie Był Smutny Nie Zrozumie Szczęścia...
Telefon: Nokia 1600
Sieć GSM: Era Fun
Wiek: 107 Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 3885 Skąd: Was tu tyle?!
Wysłany: 2006-02-14, 21:09
Skąd o nas wiesz: Z forum internetowego
Spokojnie, spokojnie do zafarbowania włosów jeszcze troche czasu.
Jeżeli chodzi o wkejenie fotki to zawsze było z tym u mnie cięzko ,więc nie obiecuje.
Poza tym na kolor im ciemniejszy tym lepszy. Dlaczego? Bo nie lubię swojego obecnego blond koloru ,zawsze chciałem miec ciemne włoski no i jestem arcyciekawy efektu końcowego (pomimo iż zapewne będe zbyt blady, ale to nic).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum