Telefon: SE K600i
Sieć GSM: Orange/POP
Zaproszone osoby: ?
Wysłany: 2005-03-05, 13:56 www.kurnik.pl Skąd o nas wiesz: Z innego źródła
Wiadomość:
* Tu znajduje sie link aby go zobaczyc nalezy sie zalogowac. * * Jezeli nie posiadasz konta to sie zarejestruj. *
według mnie ten portal zasługuje na duże brawa jest to jeden z najlepszych portali z grami sieciowymi aby zagrac wystarczy załozyc konto na tej stronie, dzieki temu otwiera sie przed nami kilkadziesiat róznych gier Ja najczesciej grywam w makao wiec jak ktos by zobaczył nick michal1986lublin to dosiadac sie do stołu
Tak zgadzam sie z Michalem w 100%. Portal jest jednym z najlepszych jesli chodzi o gry sieciowe i polecam wszystkim ktorzy lubia czasem pograc w sieci:P
_________________ Nie patrz w przeszlosc bo przyszlosc Cie znienawidzi;]
Ja też czasami grywam, ale bardzo rzadko... Mój nick to madziula_1989
_________________ "...I tear my heart open, I sew myself shut
My weakness is that I care too much
And my scars remind me that the past is real
I tear my heart open just to feel..."
i po chooj tam komoo tyle nickoow ^_^
ja sie nigdy nie bawiłam na koorniku.. heh.. do czasu;)
kilka dni temu zmoosili mnie do rejestracji bo brakowało znajomym osoob do gry w kalamboory:P
no i co ?
kolejne 3 dni non stop co bylam przy kompie-grałam w ten szit:P hehehe
teraz jakos zyje, nudzi mi sie wygrywanie :P
wpadne, zdobede troche poonktoow i wyjde;)
czupakabra koorfa mac
_________________ <b>Ejj Ty:P!! Tak, Ty Gość! Czego sie gapisz:/ to mooj podpis pod postem:P MOIM postem:> nie jop sie:P a pffff:P :> </b>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum