Musisz rozróżnić klonowanie z zagęszczeniem włosów. Bo nie jesteś w stanie poprawiać natury, no może troszke jak narazie. A niestety chirurgia niesie za sobą wiele negatywnych skutków. Sama jestem po 3 operacja w tym jednej kręgosłupa i dwóch głowy więc coś o tym wiem.
Ja negatywnymi opiniami bym się nie sugerowała. Przy zakupie Mazdy MX6 poczytałam troche na grupach dyskusyjnych przez google i mi się odniechciało bo ludzie pisali jaka to tragedia i wogóle , ale w końcu zdecydowałam się i samochodzik ma 7 lat i nic się z nim prawie nie dzieje i jestem z niego bardzo zadowolona. Generalnie ludzie na forach piszą niezadowoleni bo nie znalazłam o tym autku ani jednej pozytywnej .
Kobieta łysa czy z przerzedzonymi włosami mój drogi nie może czekać tak jak facet, jesteśmy troche inne .
no dokładnie niestety jak zwykle kobiety maja gorzej ale jeśli rzezczywiście są osoby niezadowolone to wypadało by się dowiedzieć czegoś więcej o nich bo nie chciałabym do nich dołączyć w każdym rozie ponawiam poprzednie pytanie
Powiem CI foka ze facet czy kobieta to problem jest ten sam. Moze My faceci tak nie mowimy wszystkim o tym ale rowniez nas to bardzo doluje i to psychicznie:(((
wiecie co, byłem na tym www.handsome.com.pl i stronka i efekty mi się podobają, ale mam jedno pytanko, bo nie znalazłem tego info tam. Czy Klinika Handsome Men wykonuje fryzury np. takie do pasa, bo moja kobieta marzy o czymś takim. Próbowała dowiązywać, no ale niestety długość nie ta i nie mogą jej takich długich i naturalnie wyglądających zrobić.
Dajcie znać co i jak jak ktoś coś wie.
wiecie co, byłem na tym www.handsome.com.pl i stronka i efekty mi się podobają, ale mam jedno pytanko, bo nie znalazłem tego info tam. Czy Klinika Handsome Men wykonuje fryzury np. takie do pasa, bo moja kobieta marzy o czymś takim. Próbowała dowiązywać, no ale niestety długość nie ta i nie mogą jej takich długich i naturalnie wyglądających zrobić.
pozdro z Darłowa
Witam!
Z tego co wiem to wykonują wszelkie rodzaje włosów. Nawet jak kobita chce to zrobią jej dready Najlepiej jechać na konsultację ale z tego co słyszałem robią czego dusza zapragnie tylko oczywiście kwestia finansowa.
pozdro z Darłowa
moja znajoma, tzn. dziewczyny koleżanka zrobiła sobie u nich takie włosy pól roku temu do pasa! Wygląda zajebiście!!!!! Ma teraz takie jak http://handsome.com.pl/?pl/przyklady/38/7
ta Gerczew. No może troszke dłuższe, ale wydaje mi się że nie wiele dłuższe.
Jak by co to moge ci dać namiar na tą kobitke, pewnie chętnie ci się pochwali. Wal do mnie na PW.
_________________ Jestem Rudy no i co z tego? Przeszkadza Ci? To nie patrz.
czekałam na konsultacje jakoś dwa miesiące, na zabieg trzy, ale jak moja znajoma teraz u nich była to musi czekać dłużej bo mają tyle ludzi. Takim się to cieszy zainteresowaniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum