Oglądałam już ten film dwa razy, jest na prawdę świetny, szkoda tylko że cen nie podają, ale moim zdaniem odmłodzenie o 15 lat jest warte wszystkich pieniędzy .
też się umówiłem z żonką na konsultacje , jak z niej się zrobi zajebista laska teraz to i ja pewnie będę musiał sobie zapewnić max fryzurke bo jest kiepskawo z włoskami
Mój mąż łysiał . Miał przeszczep, najpierw stripa 5 lat temu, wyglądało to fatalnie. Kazali mu głowe posypywać jakimś proszkiem na zwiększenie objętości włosów. Wyglądało to tak fatalnie że szkoda gadać. Pół roku temu miał zabieg w HM. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Z całęgo serca Panu Ryszardowi dziękujemy, na FORUM PUBLICZNYM !!! Przywrócił Pan mężowi i mi radość z życia, a przede wszystkim normalne samopoczucie.
Pozdrawiamy z Zielonej Góry
No widziałam, wygląda to zupełnie naturalnie. Szukałam też innych firm, ale patrząc po tym kto korzystał z ich usług można iść w ciemno. Chyba umówię się na konsultację i zobacze co z tego wyniknie.
tak, byłam na konsultacji, szczerze? przerosło to moje oczekiwania, po feralnych spotkaniach z pseudo perukami, dopinkami i dowiązywaniem, ten system na prawdę jest świetny. Nie dziwię się wcale że skorzystała z tego np. Ostałowska czy Ania Popek.
Zabieg mam mieć kwiecień/maj. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Obecnie mam kolor włosów blond, nowe włoski też będą blond, tyle że z odcień ciemniejszymi pasemkami.
byłam, zrobiłam, jestem bardzo zadowolona. Wcześniej stosowałam różne treski, ale nic nie było tak lekkie i naturalne jak włosy od nich. Jak ktoś jest zainteresowany to prześle foteczki ..... Moją koleżankę też namówiłam. Zadowolone jesteśmy obie z zabiegu.
Zastanawia mnie jedna rzecz tylko. Wczoraj słyszałam w radiu, że facetowi w Katowicach podczas tego zawalenia zerwało mu skórę z głowy. Ciekawe czy oni by się podjęli takich uzupełnień...
Telefon: Nokia 9300
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2006-02-02, 16:15
Skąd o nas wiesz: Z strony WWW
pewnie tak, bo przypuszczalnie wygląda to jak łysienie plackowate tyle że z zerwaną skórą. myśle że najpierw rany się muszą zagoić a później można coś myśleć dalej. Widziałem na ich stronce prokurator oblaną kwasem i gościa z hali stoczni gdanskiej. wyglada to naprawde naturalnie.
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum