Wysłany: 2005-11-25, 21:40 Klinika Handsome Men - piękne włosy od zaraz
Z racji, że moje problemy włosowe się nie zakończyły to szukałam dalej. Znalazłam pewną Klinike w Bielsku. Byłam na konsultacji i to co mi ten facet zaproponował jest poprostu niesamowite. Po zastosowaniu ich systemu moje włosy będą gęste, lśniące i przede wszystkim nie zniszczą mi moich własnych!!!! Na zabieg mam czekać ok. 2 miesiące. Opinie osób któłre były w tym samym czasie w klinice są bardzo pochlebne, zwłaszcza że nową pacjentką jest Dominika Ostałowska i P. Barbara Wrzesińska
jezeli masz jakies watpliwosci to nie miej zadnych. Sama skorzystalam z ich metod juz prawie 6 lat temu, w pazdzierniku powtorzylam zabieg . Nie ukrywam, ze jestem bardzo zadowolona. Sama korzystalam z tych pseudo firm co doplataja wlosy i skutki byly oplakane . Teraz jeszcze moja znajoma musze namowic i bedzie git hihihi.... Ale zeby bylo zabawniej to moj maz teraz chce cos zrobic z lysinka bo ja odmlodnialam 15 lat i mlodziaki sie za mna ogladaja a pierwszej mlodosci nie jestem .......
Możesz się pochwalić swoją czupryna? Chciałbym zobaczyć jaki jest efekt po zabiegu. Moja małżonka jest zainteresowana zabiegiem. Nie ukrywam, że te 3 znane Panie z ich strony www są dość przekonywujące.
pokazalem wlasnie mojej zonie, jest zachwycona. nasuwa się nam zatem kilka pytań.
Jaki był koszt zabiegu, czy to boli i czy jest różnica pomiędzy dowiązanymi włosami a tym zabiegiem w HM. Z góry dziękuje za odpowiedz. Mam nadzieje ze do rozmowy dolacza sie inni bo im wiecej opini tym lepiej.
No to i ja sie dołącze. Widziałem Ostałowska na zdjęciu i powiem tylko tyle: wkońcu kobieta ma normalne wlosy, bo jak sie kiedyś obcieła do serialu to pozal sie boze. Teraz wyglada cudownie.
_________________ Pokaż mi swą Duszę
A powiem Ci kim jesteś...
W dziale ZNANI jest Pani Wrzesińska, teraz naprawdę pięknie wygląda, wcześniej miała straszne szkuty . Z tego co widziałem to Adrianna Gerczew też miała robione. Chyba Miss byla
pokazalem wlasnie mojej zonie, jest zachwycona. nasuwa się nam zatem kilka pytań.
Jaki był koszt zabiegu, czy to boli i czy jest różnica pomiędzy dowiązanymi włosami a tym zabiegiem w HM. Z góry dziękuje za odpowiedz. Mam nadzieje ze do rozmowy dolacza sie inni bo im wiecej opini tym lepiej.
Koszt zabiegu uzależniony był od moich preferencji, cena zaczyna się od 3 tysięcy złotych.
Zabieg nic mnie nie bolał, tam się nie używa skalpela!!!
Różnicy jak sam widzisz nie ma najmniejszej, włosy są wspaniałe. Zamów film od nich, wszystko jest dokładnie pokazane i opisane. Teraz wysyłają film z osobami znanymi.
Można też zamówić , sama byłam ciekawa co to jest bo Pani z sekretariatu zadzwoniła i mi zaproponowała. Czekam i zobaczymy co to będzie .....
W dziale ZNANI jest Pani Wrzesińska, teraz naprawdę pięknie wygląda, wcześniej miała straszne szkuty . Z tego co widziałem to Adrianna Gerczew też miała robione. Chyba Miss byla
Dzis dostałam płyte CD i jest tam jeszcze Anna Popek .... nie ma jej na stonie internetowej.
To ta co wystepuje w tym programie "ZAŁÓŻ SIĘ".... wygląda świetnie
Ajda, a jak dlugo czekalas na zabieg? dzis zamówiłem katalog wraz z płytami DVD.
Jeszcze jedno pytanie i nie bede cie meczyc. Czy mialas okazje rozmawiac z osobami po zabiegu na miejscu w Klinice?
na zabieg czekałam ok. 3 miesiące, ale za drugim razem były to dwa miesiące. Tak, miałam okazje rozmawiać z innymi pacjentami. Na zabiegi jest sporo osób. W końcu oni tylko robią w Polsce takie rzeczy, na takim wysokim poziomie.
Pan, który przeprowadza konsultacje jest niezwykle miłym i uprzejmym człowiekiem. Rzadko się spotyka ludzi, którzy nie chcą naciągnąć a pomóc. Dlaczego to piszę? Bo jak byłam pierwszy raz to stanowczo mi odradził wykonywania nowej fryzury. Dlaczego? Bo miałam jeszcze wystarczającą ilość włosów i nie było konieczności robienia uzupełnienia. Dopiero po trzech latach przyjechałam ponownie i wtedy się zdecydowałam. Miało to sens.
Ja dostałam zniżke za zgodę na wykonanie zdjęć i publikowanie ich w reklamach itd....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum