Telefon: SE W810i
Sieć GSM: Plus/Orange
Wysłany: 2008-10-29, 22:18
Skąd o nas wiesz: Z forum internetowego
Ooo jaaa kiedy to było? No tak dawno, że już tego nie pamiętam
A czy często? W sumie to nie mam nawet okazji
Bo znaczenie ma spore...
No ale niech się lepiej wypowiedzą inni...
_________________ Chcę wiedzieć,jak Bóg stworzył ten świat.
Nie interesuje mnie to,czy inne zjawisko.
Chce znać jego myśli,reszta to szczegóły. Albert Einstein
Telefon: Samsung X200
Sieć GSM: Orange
Wiek: 31 Dołączyła: 25 Paź 2005 Posty: 1946 Skąd: z południa
Wysłany: 2008-10-30, 19:27
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
Wczoraj
Bo naprawdę kocham. Ale nie wiem, czy mówię to często. To zależy od sytuacji. Nie zarzucam faceta non stop słowami 'kocham cię mój najukochańszy, najcudowniejszy misaczku, skarbeczku i koteczku' Ja kocham, a on wie, że kocham. To wynika z zachowania. A że czasem fajnie też o tym powiedzieć... No i usłyszeć też czasem fajnie, mimo że się o tym wie
A znaczenie? Ogromne
_________________ Kiedy coś tracisz, nie trać tego nowego doświadczenia...
Ostatnio zmieniony przez Monique ;) 2008-10-30, 19:28, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-11-25, 10:41
Skąd o nas wiesz: Od znajomego
jak dla mnie to pojęcie literackie mało znaczące potrzebne do podtrzymywania zauroczenia 2 osoby. Ja na szczęście nie mam tego problemu czy warto mówić czy nie czy dużo czy mało i długo nie będę.
_________________ Kawa musi być gorąca jak piekło, czarna jak diabeł, czysta jak anioł, słodka jak miłość. Charles Maurice de Talleyrand-Perigord
Wysłany: 2011-01-24, 13:51
Skąd o nas wiesz: Z innej wyszukiwarki
osobom, które mają problemy z okazywaniem uczuć, albo w ogóle nie potrafią uwodzić polecam kursy prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają bardzo szeroki wybór różnych szkoleń, a prowadzący są specjalistami w wielu dziedzinach. Ja skorzystałam z kursu uwodzenia i jestem bardzo zadowolona ze zmian jakie we mnie zaszły. Polecam www,wyzszaszkolauwodzenia,pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum