Wysłany: 2007-05-07, 19:30 Jak dziewczyne namówić na ... Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
Witam
Chciałbym dziewczynie zrobić "dobrze" domyślam się że np. mineta to dobry sposób. I tu pojawia się problem bo ona chyba się wstydzi mimo że jesteśmy już 6 lat razem nie wiem jak ją do tego namówić czy powiedzenie wprost jest dobrym rozwiązaniem?? Próbowałem też podczas gry wstępnej ale jak tylko zacząlem całować ją po brzuchu i "schodzić" niżej ona łapie mnie za głowę i delikatnie "ściąga" na górę. A może wy dziewczyny powiecie czy minetka to zły sposób na "rozgrzanie" dziewczyny?? Bardzo kocham swoją dziewczynę i nie chce robić tego czego ona nie chce pragnę jej dobra i dorze robić dla niej. A może ktoś zna jeszcze jakieś sposoby żeby kobieta czuła się jak w raju podczas sexu z góry dziękuję
POZDRAWIAM
Telefon: Samsung X200
Sieć GSM: Orange
Wiek: 29 Dołączyła: 25 Paź 2005 Posty: 1946 Skąd: z południa
Wysłany: 2007-05-07, 20:08
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
Czyli jak? Seks normalnie uprawia tak? To może po prostu spróbuj z nią porozmawiać, co o tym myśli. Czy się boi, wstydzi itp? Jeśli po sześciu latach ci nie powiedziała, to wydaje mi się, że jeśli sam nie zapytasz, to ci nie powie...
_________________ Kiedy coś tracisz, nie trać tego nowego doświadczenia...
Wysłany: 2007-05-07, 20:59
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
ok dzięki a może znacie jeszcze jakieś sposoby na "zaskoczenie" dziewczyny w tej sprawie. Próbuje różnych metod krem do cista owoce na jej ciele poprostu układam w różnych miejscach i je delikatnie zjadam rozumiecie wymyślam rózne metody ale powoli kończą mi się pomysły jak możecie to podpowiedzcie co nie co z góry dziękuję
POZDRAWIAM
Wysłany: 2011-01-24, 13:58
Skąd o nas wiesz: Z innej wyszukiwarki
osobom, które nie radzą sobie w związku lub nie potrafią znaleźć partnera polecam kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja skorzystałam z kursu uwodzenia i po nim stałam się bardziej otwarta i pewna siebie w relacjach z mężczyznami. Uważam, że to naprawdę dobra szkoła, polecam www,wyzszaszkolauwodzenia,pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum