Telefon: Nokia 6288
Sieć GSM: Orange
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 30 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1548 Skąd: Żyrardów
Wysłany: 2007-03-17, 22:20 Szlifowanie charakteru Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
Jak można pracować nad swoim charakterem aby stał sie lepszy, mocniejszy, inny?? Często mama mówi, że jestem ********** ****** i żebym sie wziął za siebie i pracował nad swoim charakterem... też może coś takiego słyszycie? W jaki sposób pracujecie nad sobą, jeśli pracujecie, potrzebne jest takie docieranie swojego charakteru?
Zapraszam do wypowiedzi!
Wiek: 29 Dołączyła: 20 Lut 2006 Posty: 645 Skąd: KlIkAsZ BeJb?
Wysłany: 2007-03-17, 22:23
Skąd o nas wiesz: Od znajomego
no ja jako tako nie pracuje nad swoim charakterem, poprostu tak sie nie da, ja np. wczesniej była strasznie dzika i wogole cicha, zadko w rozmowie mowiłam co chce i byłam jakas taka dziwna no, ale towarzystwo zmnienia ludzi i mysle, ze w moim przypadku dobrze sie stało
Wysłany: 2009-04-18, 23:16
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
bardzo łatwo, przyszło mi oszliifowanie charakteru, byłam zamknięta , milczałam, bałam się reakcji otoczenia, teraz wszystko odwrotnie sama pytam , otwieram się na ludzi, i więcej gadam lub więcej słucham innych , pomagam, doradzam nie jestem ju z pesymistką lecz optymistką, raz się żyje hejka
Wysłany: 2011-01-24, 14:05
Skąd o nas wiesz: Z innej wyszukiwarki
jeśli ktoś potrzebuje pomocy w kształtowaniu charakteru to polecam kursy z Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają bardzo dobrych prowadzących i szeroki wybór kursów rozwoju osobowości. Ja osobiście serdecznie polecam, bo sama taki kurs ukończyłam. Naprawdę warto www,wyzszaszkolauwodzenia,pl
Wysłany: 2011-12-26, 21:20
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
annula80 napisał/a:
jeśli ktoś potrzebuje pomocy w kształtowaniu charakteru to polecam kursy z Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. ...
Mają bardzo dobrych prowadzących i szeroki wybór kursów rozwoju osobowości. Ja osobiście serdecznie polecam, bo sama taki kurs ukończyłam. Naprawdę warto
"Być może Twoim pragnieniem jest bycie uwielbianym przez atrakcyjne kobiety, codziennie przez inną…
A może z goła inaczej? Chcesz stworzyć wartościowy związek z Tą jedną jedyną, na której Ci naprawdę zależy?
A może jesteś kobietą i pragniesz poznać mężczyznę swojego życia?
A może Twoim celem jest rozwój wewnętrzny jako inwestycja w siebie?
A może chcesz zarobić duże pieniądze i stać się wreszcie człowiekiem bogatym, by potem inwestować w siebie i w swój rozwój?
Mamy dla Ciebie dobrą wiadomość: wszystkie te marzenia mogą już wkrótce stać się całkiem realne."
Nie wiedzialem ze szkoly takie isnieja. Aby wam sie dobrze dzialo, ...
Ludwik Kowalski (zobacz Wikipedia).
_________________ Bylem stalinista, jak opisuje w swojej darmowyej ksiazce internetowej: "Pamietnik bylego komunisty":
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum