Ja jak mam czas wolny to odpoczywam:) Lubię czytać książki, to jest jakby moje hobby, piszę i spędzam wiele czasu ze znajomymi, czego raczej zainteresowaniem nazwać nie można, ale spędzanie czasu...
_________________ Kto Nie Był Smutny Nie Zrozumie Szczęścia...
Telefon: Motorola L6
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2006-04-05, 20:36
Skąd o nas wiesz: Z innego źródła
Lubie grac w bilard, spedzac czas z dziewczyna, pic piwko i spotykac sie z przyjaciolmi.
A w niedziele to nie ma nic lepszego niz AirSoftGun - dzieki temu moge sie wyrzyc na caly tydzien
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2006-06-03, 14:10
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
A ja w wolnym czasie uwielbiam grać na swoim wiosełku Fantastyczna sprawa gitarka Polecam każdemu. I niech nikt mi nie mówi że to go nie kręci jak nie spróbował jak to jest tworzyć w takim niezwykłym materiale jakim jest muzyka
Wysłany: 2013-11-18, 07:44
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
Ja bardzo lubię jogę - ćwiczę już od dłuższego czasu. Relaksuje mi i pozwala się bardziej porozciągać. Generalnie polecam zaopatrzyć się w porządną matę taką jak tutaj: http://jogastyl.pl/pol_m_Maty-do-jogi-157.html - znacznie ułatwia to ćwiczenia i sprawia, że o wiele przyjemniej nam się rozciągać ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum