Telefon: LG Cookie
Sieć GSM: Orange Mix
Wysłany: 2006-03-05, 10:52
Skąd o nas wiesz: Od znajomego
vogiel napisał/a:
Hashi, poprostu lubię się szeroko ubierać
nie żebym była jakaś inna ale sobie coś skojarzyłam brzydkiego jak to przeczytałam
ja też się często na rynku ubieram bo po co mam tracić czas na łażenie po sklepach a często go nie mam chociaż ostatnio złapałam na wyprzedaży posezonowej fajne spodnie w Housie
Wysłany: 2006-03-10, 00:22
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
No ja to sie lubie tez szeroko ubierać ze tak powiem tzn firmy to głownie MASS, smith , ecko ale nie pogardze tez Fruit of the LOOM (uwielbiam bluzy ich ) reserved ,lee bigstar a buciki to AND1, ROCKWOOD (polskie tak zwane MIODÓWY) ale sa tez ciuszki oczywiscie niefirmowe ktore jak tylko zoabcze to jedna mysl mi sie nasuwa MUSZE TO MIEĆ sianko ogolnie mam bo w Irlandii mozna od 16 roku zycia pracowac a o prace nie jet trudno wiec sobie zarabiam sam nie myslcie sobie ze wszystko mi starsi funduja itd
ubieram sie w domu ;o
a powaznie to.
nie chodzę na zakupy specjalnie tylko do wybranych sklepów. chodzę po wszystkich sklepach.
jak coś mi się spodoba, to kupuję.
_________________ Nawet, jeśli będzie padał deszcz Przyjdę żeby obiad z tobą zjeść Nawet, jeśli będzie gęsta mgła Ja w tej mgle do ciebie będę szła
Ostatnio zmieniony przez ockowa 2006-08-06, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
Telefon: K750i
Sieć GSM: Era
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-08-11, 20:19
Ja to czesto w CROOP TOWN ale to tylko bluzy , a tak na co dzien to przewaznie nike , matka mi duzo rzeczy ze stanow przysyla to mam duzo markowych bo tam tanio
Wysłany: 2006-08-12, 13:31
Ogolnie w to co mi sie podoba. Ale buty mam zawsze z Nike bo inne sie za szybko rozwalaja Koszulki przewaznie BIGSTAR ale lubie tez Adidasa i Reeboka Podobaja mi sie tez ubranka z Reserved i Americanos
Telefon: K750i
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-08-12, 14:56
Racja piepa buty nike sa najwytrzymalsze sam mam LeBron Nike 20.5.5 juz jakis 1 rok i mi sie nie rozwalily a najgorsze to chyba Adidasy T-mac mi cale systemy po 2 tyg chodzienia poszly hehe
Telefon: nokia 6630
Wysłany: 2006-08-12, 15:04
Ja się ubieram w skateshopach, chociaż w moim miasteczku za dużo ich nie ma, także pozostaje czasami allegro. A moja ulubiona firma to Prosto, jest gites .
ja po prostu w pokoju przy szafie ...tam najwygodniej
<lol2>
sorryyyyy ale nie moglam sie powstrzymac z glupim komentazrem ...jakos tak mi sie skojarzylo:P
Wysłany: 2010-06-16, 20:57
Odświeżę wątek bo mam zamiar zacząć ubierać się w katalogu wysyłkowym Halens, dawniej Quelle. Jak zobaczyłam ile mają markowych rzeczy i w jakich cenach to stwierdziłam, że tam się najlepiej opłaca. macie jakiś doświadczenia z katalogami wysyłkowymi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum