Wysłany: 2010-05-12, 20:39
Skąd o nas wiesz: Od znajomego
nie wiem czy jest sposób na uzdrowienie polskiej piłki ale czytałam że mają sposób na uzdrowienie transmisji meczy ekstraklasy w technologii 3D. słyszał ktoś z Was?
Canal+ i LG właśnie taką trójwymiarową transmisję niedługo rozpoczną w niektórych pubach w Polsce.
Telefon: 698548325
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2010-05-13, 10:38
Skąd o nas wiesz: Z innej wyszukiwarki
Ja myślę że polska piłka jest nieuleczalna ale jakąś szczepionkę może zapodać Tomaszewski A co do technoligii 3D to wątpię żeby w tym roku zaczeli transmisję ekstraklasy w takim formacie.
Telefon: Nokia 1600
Sieć GSM: Era Fun
Wiek: 99 Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 3885 Skąd: Was tu tyle?!
Wysłany: 2010-05-29, 08:08
Skąd o nas wiesz: Z forum internetowego
Jan Tomaszewski za dużo gada i tylko gada aż się w końcu zapluje ,żyłka mu wyjdzie i dalej gadać nie jest w stanie. Żadne z niego lekarstwo, bo to kumpel i Grzegorza Laty i wielu kolesi z PZPN'u. Za nasz przecudowny związek wzięto się już jakiś czas temu ,ale robiąc to od złej strony - największa korupcja ma miejsce w niższych ligach (tam mecze sprzedaje się nawet nie zawsze za pieniądze a po prostu za skrzynkę alkoholu i tym podobne fanty). Należało by się zabrać za okręgowe związki a potem iść ku górze.
Dobrym ruchem było wprowadzenie ,że pewien rząd komisarza do związku przy zaistniałej wtedy sytuacji (wiele zatrzymań w tym ministra sportu Tomasza Lipca), niestety kolesie Listkiweicza i Laty z UEFA stanęły w obronie korupcyjnego tworu PZPN i było po zawodach.
Po wyleczeniu (jeśli to możliwe) całego związku władzę w nim należało by przekazać niezależnemu ,młodemu menadżerowi niepowiązanemu ze światem piłki. To tak po krótce. Innego wyjścia nie widzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum