Wysłany: 2007-04-05, 13:33 Głupie pytania. Skąd o nas wiesz: Z innego źródła
Chodzi o to czy mieliście na sprawdzianie jakieś głupie pytania kompletnie Wam nie potrzebne do życia, ani do szczęścia?! Musieliście uczyć się tych bzdur?
Ja np. miałam kartkówkę z fizyki ... musiałam wymienić wszystkie znaki zodiaku pokolei ... i swój z datą. Nie ma to jak klasa maturalna
_________________ ...moje oczy są nadal zielone, a w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja ... (już rozkwitła ;D)
Telefon: Nokia 1600
Sieć GSM: Era Fun
Wiek: 99 Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 3885 Skąd: Was tu tyle?!
Wysłany: 2007-04-05, 13:50
Skąd o nas wiesz: Z forum internetowego
Oczywiscie ,że wiele razy zdarzało mi się dostać taki zestaw na sprawdzianie czy kartkówce, że się zastanawiałem ,co za idiota mógł to ułożyć.
Ale przecież tak naprawdę to nie wiemy ,co nam się w przyszłości przyda ,a co nie.
Telefon: SE W810i
Sieć GSM: Plus/Orange
Wysłany: 2007-04-05, 16:26
Skąd o nas wiesz: Z forum internetowego
w liceum na geografi: 120 krain geograficznych i 100 rzek polskich.Pokazac na mapie trzeba bylo umiec.
_________________ Chcę wiedzieć,jak Bóg stworzył ten świat.
Nie interesuje mnie to,czy inne zjawisko.
Chce znać jego myśli,reszta to szczegóły. Albert Einstein
Wysłany: 2007-04-05, 20:51
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
U mnie ogolnie biologia jest strasznie pokrecona i glupia... Po cholere mi to wiedziec z czego zbudowana jest zaba czy szczur? Ale to to jeszcze nic... Mielismy o wiele wiecej glupich rzeczy, ktore watpie zeby sie pozniej przydaly.
Telefon: Motorola v3x
Sieć GSM: +
Wysłany: 2007-04-06, 18:30
Cytat:
mialam o zmienianiu opon, wywazaniu kol, wentylach, dentkach i oponach...
niezbedne do zycia jak cholera..
no to akurat mnie by sie przydało
ja raz miałam na jakimś sprawdzianie z fizyki (daawno daawno temu) podac swój wzrost i wage (oczywiście chyba żadna z dziewczyn w klasie wagi nie napisała )
Ostatnio zmieniony przez PoMeNcJa 2007-04-06, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-05-08, 16:34
Kinga nauczyciel chciał wam dać fory A głupie pytania zawsze się znajdą. W szkole,, na studiach i na rozmowie kwalifikacyjnej do pracy.
Najgłupsze usłyszałem kiedyś od nauczyciela - Artur czy ty lubisz szkołę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum