Wysłany: 2007-06-03, 10:43 Za dobre serce Skąd o nas wiesz: Z strony WWW
Jak myślicie ? jak człowiek ma za dobre serce dla drugiej osoby (mowa tu o potencjalnym partnerze) to jest to dobre czy złe?
nie potrafię być dla dziewczyny wrednym starym skórwielem chociażbym chciał (a chociaż laska przewala sobie, zaprzecza sama temu co mówiła) brak słów ..
ehh co za ludzie, czasem człowiek chciałby wziąść pistolet i pozabijać wszystkich wookół ..
Wysłany: 2007-06-03, 11:19
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
Tez mi sie czasami tak zdarza ale sa tez takie chwile ze jak wybuchne to jak wulkan.. Wyrzucam z siebie wszystko co mi lezy na watrobie Potem musze przepraszac..
Telefon: LG KU990
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2007-06-03, 15:17
Skąd o nas wiesz: Z innego źródła
Ja też mam za dobre serce i wszystko wybaczam mojemu chłopakowi i też nie potrafię być wredna i robić takich świństw jak on mi i czasem zastanawiam się dlaczego choć raz nie potrafię się postawić....to dobre serduszko niestety w zamian często otrzymuje niemiłe rzeczy...
ale Hoodszy czasami warto spróbować postawić na swoim, nie chodzi o wrzuty, po prostu nie odzywać się, przeczekać to wszystko i zobaczyć na reakcje drugiej połówki
_________________ Jestem jak M@rihuan@- uśmiejesz się ze mną do łez..
Jestem jak LSD- życie ze mną nabiera barw i kształtów..
Jestem jak her0in@- gdy mnie spróbujesz będziesz chciał więcej..
Jestem jak cr@cK- ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię..
Wysłany: 2008-03-02, 11:56
Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google
Zależy też w jakim sensie za dobre...w sumie jeśli się kogoś mocno kocha to co dla niego robimy nie jest przez nas kategoryzowane jako za dobre lub średnio dobre czy jakiekolwiek inne...chcemy coś dla kogoś robić i nie myślimy nad wartościowaniem tego ani nie zastanawiamy się jak bardzo dobre powinno być żeby nie było to przesadą....wydaje mi się, że jeśli w naszej głowie rodzi się myśl typu "Czy ja nie jestem dla tej drugiej osoby za dobry?" to jest to znak że coś się dzieje co w naszym odczuciu jest nie takie jak być powinno (z różnych powodów)
Telefon: SE W810i
Sieć GSM: Plus/Orange
Wysłany: 2008-03-02, 18:51
Skąd o nas wiesz: Z forum internetowego
A ja zauważyłem po znajomych,że jeśli ktoś jest już za dobry to z regóły tego nie zauważa, przanajmniej póki związek się nie skończy...wtedy przychodzi olśnienie
_________________ Chcę wiedzieć,jak Bóg stworzył ten świat.
Nie interesuje mnie to,czy inne zjawisko.
Chce znać jego myśli,reszta to szczegóły. Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum