Dodaj wyszukiwarkę do FireFox'a

    Regulamin ,  Doladuj Telefon,  Kanał IRC, Dzwonki I Ikonki

 
 


Poprzedni temat «» Następny temat
Pytanie o program
Autor Wiadomość
~Hexe 



Dołączyła: 12 Lis 2006
Posty: 56
Wysłany: 2006-11-21, 12:38   

nie am to jak siec akademicka :-) wszystko co tylko dusza zapragnie (z offowymi jednak jest problem- jak wszedzie) w pare minut;-)
_________________
;]
 
 

Niewygodne-pytania.pl
~razor1911 



Telefon: SE K750I
Sieć GSM: Plus GSM
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 50
Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 1232
Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-11-21, 15:04   
   Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google


a jakim programem
_________________







Wiadomość:

* Tu znajduje sie link aby go zobaczyc nalezy sie zalogowac. *
* Jezeli nie posiadasz konta to sie zarejestruj. *








Wiadomość:

* Tu znajduje sie link aby go zobaczyc nalezy sie zalogowac. *
* Jezeli nie posiadasz konta to sie zarejestruj. *
 
 
~Chazy 



Sieć GSM: Era
Pomógł: 1
Wiek: 31
Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 70
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2006-11-21, 15:28   

Pewnie też opartym na technologii direct connect ;)
_________________
:wink: Autko moich marzeń:









Wiadomość:

* Tu znajduje sie link aby go zobaczyc nalezy sie zalogowac. *
* Jezeli nie posiadasz konta to sie zarejestruj. *
 
 
 
~razor1911 



Telefon: SE K750I
Sieć GSM: Plus GSM
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 50
Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 1232
Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-11-21, 15:37   
   Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google


a masz polskie huby do strnga z filmami i gdzie sie je wpisuje mogą byc tez zwykłe polskie huby
_________________







Wiadomość:

* Tu znajduje sie link aby go zobaczyc nalezy sie zalogowac. *
* Jezeli nie posiadasz konta to sie zarejestruj. *








Wiadomość:

* Tu znajduje sie link aby go zobaczyc nalezy sie zalogowac. *
* Jezeli nie posiadasz konta to sie zarejestruj. *
 
 
~Chazy 



Sieć GSM: Era
Pomógł: 1
Wiek: 31
Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 70
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2006-11-21, 15:46   

Konkretnych nie mam...ale masz na każdym hubie dużo filmów...zobacz na tych hubach co masz w programie wgrane na liste hubów...tylko jeśli nie masz stałego niedzielonego łącza, to będziesz miał raczej niską prędkość z publicznych hubów...jeśli jesteś w sieci osiedlowej to używaj huba osiedlowego :D
_________________
:wink: Autko moich marzeń:









Wiadomość:

* Tu znajduje sie link aby go zobaczyc nalezy sie zalogowac. *
* Jezeli nie posiadasz konta to sie zarejestruj. *
 
 
 
~razor1911 



Telefon: SE K750I
Sieć GSM: Plus GSM
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 50
Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 1232
Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-11-21, 15:48   
   Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google


znalazłem huby Polskie przed chwila i moje pytanie jak je dograc
_________________







Wiadomość:

* Tu znajduje sie link aby go zobaczyc nalezy sie zalogowac. *
* Jezeli nie posiadasz konta to sie zarejestruj. *








Wiadomość:

* Tu znajduje sie link aby go zobaczyc nalezy sie zalogowac. *
* Jezeli nie posiadasz konta to sie zarejestruj. *
 
 
~Sisqo 



Telefon: SE K700i
Sieć GSM: Era
Wiek: 39
Dołączył: 26 Gru 2006
Posty: 5
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-01-02, 13:15   
   Skąd o nas wiesz: Z wyszukiwarki Google


hey ja polecam program Ares uzywam go od ponad 2 lat jest swietny jak dla mnie.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
  Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group. | Wszelkie prawa zastrzezone ! @helox.pl |  Protected by BOWI Group    
Kopiowanie jakichkolwiek elementów graficznych jak i zastosowań technicznych zabronione | Support forum phpbb by phpBB3 Assistant
 

Portal | Reklama | Gadzety na twoja komorke| Doładowania

zobacz archiwum

Darmowe statystyki