Telefon: XPERIA X1
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2006-07-24, 12:21 Poszukiwani moderatorzy GSM Skąd o nas wiesz: Z innego źródła
Wymagania:
-Doświadczenie, przynajmniej z jedną marką np. Nokia, z forum phpBB.
-Stanowisko moderatora przynajmniej na jednym z for GSM, wskazanie linku
-Odpowiedzialność a przede wszystkim systematyczne działanie, w które wchodzi przeglądanie aktualnie napisanych postów/tematów w razie potrzeby przenoszenie ich itp.
-Jeżeli dopiero się zarejestrowałeś a chcesz być moderatorem musisz to zgłosić do mnie, i zacząć systematycznie udzielać sie na forum.
To na razie tyle, zmiany w regulaminie mogą dojść z czasem,ale jeżeli się zgłosisz zostaniesz poinformowany o zmianach w regulaminie
Każdy nowy moderator, ma za zadanie zapoznać się dokładnie z regulaminem całego forum jak i jego obowiązkami. Nie dostosowywanie się do regulaminu i nie narzucanie go użytkownikom grozi utratą stanowiska moderatora.
Sieć GSM: Play
Wiek: 20 Dołączył: 24 Wrz 2006 Posty: 101 Skąd: Poznań City
Wysłany: 2006-09-25, 19:43
Skąd o nas wiesz: Od znajomego
Ja mógłbym zostać MODem! Jestem moderatorem na - specjalizacja Siemensy (szczególnie C75).
Napiszę te 20postów w najbliższym czasie i mam nadzieję że zostane pozytywnie oceniony W razie pytań pisać pozdro
Telefon: SE K600i
Sieć GSM: Orange/POP
Zaproszone osoby: ?
Wysłany: 2006-09-26, 22:15
Skąd o nas wiesz: Z innego źródła
Lucas 6600, bedziemy mieli Cie na uwadze Ale musisz też nas zrozumieć
nokia__6600 napisał/a:
no jak co to jetem chetny siedze dużo na forum i wogóle
Same checi nie wystarczą.... Bez urazy ale nigdy w życiu nie bede za tym abys został moderatorem z dwóch powodów, pierwszy taki że warny ledwo ci wygasaja a juz dostajesz nowe.. a wiec co to za przykład dla innych? Po drugie tymi plagiatami (czyt. kopiowanie postów żywcem) bardzo mi podpadłes...
no i tyle
[ Dodano: 2006-09-26, 22:17 ] PS. vogiel, takei jest moje zdanie... I niestety musiałem je wygłosić ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum