Forum.Helox.pl
Helox Community

W³osy - Klinika Handsome Men - piêkne w³osy od zaraz

MonaLiza - 2005-11-25, 21:40
Temat postu: Klinika Handsome Men - piêkne w³osy od zaraz
Z racji, ¿e moje problemy w³osowe siê nie zakoñczy³y to szuka³am dalej. Znalaz³am pewn± Klinike w Bielsku. By³am na konsultacji i to co mi ten facet zaproponowa³ jest poprostu niesamowite. Po zastosowaniu ich systemu moje w³osy bêd± gêste, l¶ni±ce i przede wszystkim nie zniszcz± mi moich w³asnych!!!! Na zabieg mam czekaæ ok. 2 miesi±ce. Opinie osób któ³re by³y w tym samym czasie w klinice s± bardzo pochlebne, zw³aszcza ¿e now± pacjentk± jest Dominika Osta³owska i P. Barbara Wrzesiñska :)
Ajda - 2005-11-27, 21:34

Witam

jezeli masz jakies watpliwosci to nie miej zadnych. Sama skorzystalam z ich metod juz prawie 6 lat temu, w pazdzierniku powtorzylam zabieg :) . Nie ukrywam, ze jestem bardzo zadowolona. Sama korzystalam z tych pseudo firm co doplataja wlosy i skutki byly oplakane :( . Teraz jeszcze moja znajoma musze namowic i bedzie git hihihi.... Ale zeby bylo zabawniej to moj maz teraz chce cos zrobic z lysinka bo ja odmlodnialam 15 lat i mlodziaki sie za mna ogladaja a pierwszej mlodosci nie jestem :P .......

pozdro....

wexel - 2005-11-28, 14:20

Mo¿esz siê pochwaliæ swoj± czupryna? Chcia³bym zobaczyæ jaki jest efekt po zabiegu. Moja ma³¿onka jest zainteresowana zabiegiem. Nie ukrywam, ¿e te 3 znane Panie z ich strony www s± do¶æ przekonywuj±ce.
Ajda - 2005-11-28, 21:16

jasne ze ci pokaze, podaj mi meil.
wexel - 2005-11-28, 21:19

podeslalem ci na priva.
wexel - 2005-11-28, 21:30

pokazalem wlasnie mojej zonie, jest zachwycona. nasuwa siê nam zatem kilka pytañ.
Jaki by³ koszt zabiegu, czy to boli i czy jest ró¿nica pomiêdzy dowi±zanymi w³osami a tym zabiegiem w HM. Z góry dziêkuje za odpowiedz. Mam nadzieje ze do rozmowy dolacza sie inni bo im wiecej opini tym lepiej.

Mózg - 2005-11-29, 08:10

No to i ja sie do³±cze. Widzia³em Osta³owska na zdjêciu i powiem tylko tyle: wkoñcu kobieta ma normalne wlosy, bo jak sie kiedy¶ obcie³a do serialu to pozal sie boze. Teraz wyglada cudownie.
swarovski - 2005-11-30, 13:41

W dziale ZNANI jest Pani Wrzesiñska, teraz naprawdê piêknie wygl±da, wcze¶niej mia³a straszne szkuty :kwasny: . Z tego co widzia³em to Adrianna Gerczew te¿ mia³a robione. Chyba Miss byla
Ajda - 2005-11-30, 13:50

wexel napisa³/a:
pokazalem wlasnie mojej zonie, jest zachwycona. nasuwa siê nam zatem kilka pytañ.
Jaki by³ koszt zabiegu, czy to boli i czy jest ró¿nica pomiêdzy dowi±zanymi w³osami a tym zabiegiem w HM. Z góry dziêkuje za odpowiedz. Mam nadzieje ze do rozmowy dolacza sie inni bo im wiecej opini tym lepiej.

Koszt zabiegu uzale¿niony by³ od moich preferencji, cena zaczyna siê od 3 tysiêcy z³otych.
Zabieg nic mnie nie bola³, tam siê nie u¿ywa skalpela!!!
Ró¿nicy jak sam widzisz nie ma najmniejszej, w³osy s± wspania³e. Zamów film od nich, wszystko jest dok³adnie pokazane i opisane. Teraz wysy³aj± film z osobami znanymi.
Mo¿na te¿ zamówiæ :) , sama by³am ciekawa co to jest bo Pani z sekretariatu zadzwoni³a i mi zaproponowa³a. Czekam i zobaczymy co to bêdzie :) .....

MonaLiza - 2005-12-01, 15:06

swarovski napisa³/a:
W dziale ZNANI jest Pani Wrzesiñska, teraz naprawdê piêknie wygl±da, wcze¶niej mia³a straszne szkuty :kwasny: . Z tego co widzia³em to Adrianna Gerczew te¿ mia³a robione. Chyba Miss byla

Dzis dosta³am p³yte CD i jest tam jeszcze Anna Popek :) .... nie ma jej na stonie internetowej.
To ta co wystepuje w tym programie "ZA£Ó¯ SIÊ".... wygl±da ¶wietnie

wexel - 2005-12-01, 17:42

Ajda, a jak dlugo czekalas na zabieg? dzis zamówi³em katalog wraz z p³ytami DVD.
Jeszcze jedno pytanie i nie bede cie meczyc. Czy mialas okazje rozmawiac z osobami po zabiegu :P na miejscu w Klinice?

Ajda - 2005-12-01, 23:59

elo

na zabieg czeka³am ok. 3 miesi±ce, ale za drugim razem by³y to dwa miesi±ce. Tak, mia³am okazje rozmawiaæ z innymi pacjentami. Na zabiegi jest sporo osób. W koñcu oni tylko robi± w Polsce takie rzeczy, na takim wysokim poziomie.

foka - 2005-12-03, 18:58

witam, a powiedz mi Ajda czy daja jakies znizki bo nie jestem zbyt majetna :( ....
Ajda - 2005-12-04, 18:59

Pan, który przeprowadza konsultacje jest niezwykle mi³ym i uprzejmym cz³owiekiem. Rzadko siê spotyka ludzi, którzy nie chc± naci±gn±æ a pomóc. Dlaczego to piszê? Bo jak by³am pierwszy raz to stanowczo mi odradzi³ wykonywania nowej fryzury. Dlaczego? Bo mia³am jeszcze wystarczaj±c± ilo¶æ w³osów i nie by³o konieczno¶ci robienia uzupe³nienia. Dopiero po trzech latach przyjecha³am ponownie i wtedy siê zdecydowa³am. Mia³o to sens.
Ja dosta³am zni¿ke za zgodê na wykonanie zdjêæ i publikowanie ich w reklamach itd....

foka - 2005-12-13, 16:31

umówi³am siê na konsultacjê w styczniu :) , zobaczymy co z tego wyniknie
Ajda - 2005-12-13, 19:51

a widzia³a¶ materia³y reklamowe?
foka - 2005-12-14, 09:55

jasne, najlepszy jest ten nowy film z Osta³owsk± :) .
Ajda - 2005-12-14, 19:03

a Popek? Moim zdaniem wygl±da 15 lat m³odziej.
foka - 2005-12-14, 20:27

Ogl±da³am ju¿ ten film dwa razy, jest na prawdê ¶wietny, szkoda tylko ¿e cen nie podaj±, ale moim zdaniem odm³odzenie o 15 lat jest warte wszystkich pieniêdzy :P .
wexel - 2005-12-14, 20:29

te¿ siê umówi³em z ¿onk± na konsultacje :D , jak z niej siê zrobi zajebista laska teraz to i ja pewnie bêdê musia³ sobie zapewniæ max fryzurke bo jest kiepskawo z w³oskami :mad: :mad: :mad:
foka - 2005-12-18, 08:31

moim zdaniem facet ³ysawy jest sexy :) , aczkolwiek nie jest to regu³±.
danutaW - 2005-12-26, 21:39

Mój m±¿ ³ysia³ :( . Mia³ przeszczep, najpierw stripa 5 lat temu, wygl±da³o to fatalnie. Kazali mu g³owe posypywaæ jakim¶ proszkiem na zwiêkszenie objêto¶ci w³osów. Wygl±da³o to tak fatalnie ¿e szkoda gadaæ. Pó³ roku temu mia³ zabieg w HM. Jeste¶my bardzo zadowoleni. Z ca³êgo serca Panu Ryszardowi dziêkujemy, na FORUM PUBLICZNYM :) !!! Przywróci³ Pan mê¿owi i mi rado¶æ z ¿ycia, a przede wszystkim normalne samopoczucie.
Pozdrawiamy z Zielonej Góry

Ala54 - 2005-12-28, 20:05

a czy osoby po plackowatym te¿ mog± skorzystaæ z ich us³ug? niestety teraz dotknê³a mnie ta choroba :( . Na stronie nie dopatrzy³am siê tego.
foka - 2006-01-05, 21:46

jasne ¿e robi±, wejd¼ w przyk³ady zabiegów a potem uzupe³nienia ca³kowite.
Ala54 - 2006-01-08, 22:03

No widzia³am, wygl±da to zupe³nie naturalnie. Szuka³am te¿ innych firm, ale patrz±c po tym kto korzysta³ z ich us³ug mo¿na i¶æ w ciemno. Chyba umówiê siê na konsultacjê i zobacze co z tego wyniknie.
foka - 2006-01-10, 06:07

jutro mam konsultacje w wawie, zobaczymy co z tego wyjdzie :/ .
zdam relacje.

Ala54 - 2006-01-10, 19:18

i jak po? by³a¶? jakie wra¿enia? Nadal siê waham :( .....
foka - 2006-01-10, 19:50

tak, by³am na konsultacji, szczerze? przeros³o to moje oczekiwania, po feralnych spotkaniach z pseudo perukami, dopinkami i dowi±zywaniem, ten system na prawdê jest ¶wietny. Nie dziwiê siê wcale ¿e skorzysta³a z tego np. Osta³owska czy Ania Popek.
Zabieg mam mieæ kwiecieñ/maj. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Obecnie mam kolor w³osów blond, nowe w³oski te¿ bêd± blond, tyle ¿e z odcieñ ciemniejszymi pasemkami.

kokoszanel - 2006-01-30, 14:55

by³am, zrobi³am, jestem bardzo zadowolona. Wcze¶niej stosowa³am ró¿ne treski, ale nic nie by³o tak lekkie i naturalne jak w³osy od nich. Jak kto¶ jest zainteresowany to prze¶le foteczki :P ..... Moj± kole¿ankê te¿ namówi³am. Zadowolone jeste¶my obie z zabiegu.
Zastanawia mnie jedna rzecz tylko. Wczoraj s³ysza³am w radiu, ¿e facetowi w Katowicach podczas tego zawalenia zerwa³o mu skórê z g³owy. Ciekawe czy oni by siê podjêli takich uzupe³nieñ...

walker - 2006-02-02, 16:15

pewnie tak, bo przypuszczalnie wygl±da to jak ³ysienie plackowate tyle ¿e z zerwan± skór±. my¶le ¿e najpierw rany siê musz± zagoiæ a pó¼niej mo¿na co¶ my¶leæ dalej. Widzia³em na ich stronce prokurator oblan± kwasem i go¶cia z hali stoczni gdanskiej. wyglada to naprawde naturalnie.
canvas - 2006-02-04, 14:47

Ja skorzysta³em z us³ug kliniki blisko 14 lat temu. Zabieg, któremu siê podda³em, nie tylko zmieni³ mój wygl±d, ale przede wszystkim osobowo¶æ. Metoda ta jest na tyle pewna, ¿e leczy dog³êbne kompleksy. Kto nigdy nie utraci³ w³osów, tego nie zrozumie.
Samo u¿ytkowanie jest praktycznie bezproblemowe, ale...dla cz³owieka który chce po¶wiêciæ czas w celu zadbania o swój wygl±d. Nic nie przychodzi za darmo, wiêc i o nowe w³osy trzeba dbaæ. Odrobina staranno¶ci odbija siê pozytywnie na kondycji w³osów i czasie ich u¿ytkowania.
Polecam

foka - 2006-02-04, 15:34

a mia³e¶ wykonywany raz czy kilka razy? bo ja ju¿ czekam na nowe w³oski i nie wiem czy efekt faktycznie bêdzie dog³êbnie zmieniaj±cy moj± psychikê :) ....
canvas - 2006-02-05, 14:31

Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Swoj± "drug±" fryzurê mo¿esz przenosiæ trzy, cztery, a nawet piêæ lat. A co do spodziewanego efektu, to powinna¶ otrzymaæ szczegó³owy opis w klinice. To co mnie przekona³o wiele lat temu, to wyt³umaczenie i prezentacja tej metody na osobie w³a¶ciciela firmy. Czy zmieni to Twoj± psychikê - nie wiem. Sama na pewno rozwa¿asz co chcesz zmieniæ w swoim zyciu, co powinno sie w nim wydarzyæ jak ju¿ bêdziesz po. W³osy to tylko klucz do realizacji tego zamierzenia.
OLISA - 2006-02-13, 18:04

Ajda napisa³/a:
Witam

jezeli masz jakies watpliwosci to nie miej zadnych. Sama skorzystalam z ich metod

:przestraszony: :przestraszony: :przestraszony: ..

kokoszanel - 2006-02-14, 07:19

? reklama? :/ ....przecie¿ to forum, ludzie maj± tu prawo wyra¿aæ swoje opinie, negatywe b±d¼ pozytywne.....a to ¿e s± dobre znaczy ¿e to reklama? dziwne masz postrzeganie ¶wiata. Sama mam fryzure wykonan± u nich i w cale nie twierdze aby to by³a peruka. Nie ma to z peruk± nic wspólnego, dlatego nie wprowadzaj zamêtu prosze ;) . Poza tym, czy np. Osta³owska albo Popek :P , pozwoli³a by sobie na peruke :/ , nie wydaje mi siê.
OLISA - 2006-02-16, 21:56

P³ytke mam star±..w której pani Osta³owska zaznacza wyra¼nie, ¿e nowe w³osy s± dla potrzeb sztuki, chwilowe....Mo¿e siê myle..Ale ko³o tej firmy krêce siê ju¿ troche... Za dwa tygodnie jade na narty do SZczyrku, czyli w koñcu dotre na konsultacje, bo marze o normalnych w³osach ju¿ sto lat, bo przez moje ju¿ d³ugo siê mêcze....i ³aduje kase w cuda////Bardzo bym Ciê prosi³a droga Koko, aby¶ odezwa³a siê na mój mail(Olisa0wp.pl).....Pozdrawiam i ju¿ nie bede wprowadzaæ zamêtu...ale siê odezwij!!!!!!!!!
supermaniek5 - 2006-02-17, 07:29

mój znajomy by³ w klinice i zdecydowanie mu odradzono stosowanie ich metod, aczkolwiek facet bardzo chcia³. No wiecie. Ego.... Osobiscie uwazam ze ma na lbie cala mase wlosow i nie potrzebuje miec wiecej, prawie jak kobieta sie czasem zachowuje. Ciagle ma malo :P .
adamwp - 2006-02-18, 09:42

Wiêkszo¶æ z Was zachwyca siê t± metod±. Ja powa¿nie my¶lê o wyborze jej i niedawno rozmawia³em o tym z 2 dermatologami. Przy ³ysieniu mêskim i dodaniu nowych w³osów trzeba je raz na kilka dni-tygodni po prosu odklejaæ i zdejmowaæ, a w³asne pod spodem goliæ na zero. Dla mnie by³oby to bardzo uci±¿liwe, poza tym oznacza to, ¿e jest to po prostu peruka przyklejana do skóry g³owy.
Skoro to taka ¶wietna metoda, mam pro¶bê do osób po zabiegu: czy musicie co pewien czas "demontowaæ" te w³osy i czy to po prostu rodzaj peruki? Jak rosn± w³asne w³osy pod tym implantem?
Dziêki za odp.

OLISA - 2006-02-19, 12:34

I w³a¶nie o to mi chodzi...¿e to bardziej profesjonalna peruka...Jest jeszcze kilka innych metod doczepiania nowych w³osów..na klipsy i spinki..itd..I ¶ci±gaæ..to trzeba wystarczy zadzwoniæ do kliniki..i odpowiedz± na pytanie na temat ¶i±gania, bo musz±, nie bed± k³amaæ.Mi pan powiedzia³,¿e oczywi¶cie, ¿e musze ¶ci±gaæ minium raz w tygodniu do umycia w³asnych w³osow...wiêc to troche uci±¿liwe, ¿ebym musia³a siê chowaæ...przed niezapowiedzianymi go¶æmi na przyk³ad i montowaæ w³osy... :zawstydzony: A po drugie to trzeb si±gaæ, bo siê poprostu nizczy i w momncie kiedy bym w tym spa³a to zu¿y³o by sie to po miesi±cu...a 5 z³..to nie kosztuje/a w³asne w³osy jak s± przykryte innymi to na pewno nie jest im za rewelacyjnie/////Pozdro.....I dlaczxego nie odzywaj± siê osoby, które robi³y takowy zabieg...??????????????????????????
terespol - 2006-02-20, 08:48

adamwp napisa³/a:
Wiêkszo¶æ z Was zachwyca siê t± metod±. Ja powa¿nie my¶lê o wyborze jej i niedawno rozmawia³em o tym z 2 dermatologami. Przy ³ysieniu mêskim i dodaniu nowych w³osów trzeba je raz na kilka dni-tygodni po prosu odklejaæ i zdejmowaæ, a w³asne pod spodem goliæ na zero. Dla mnie by³oby to bardzo uci±¿liwe, poza tym oznacza to, ¿e jest to po prostu peruka przyklejana do skóry g³owy.
Skoro to taka ¶wietna metoda, mam pro¶bê do osób po zabiegu: czy musicie co pewien czas "demontowaæ" te w³osy i czy to po prostu rodzaj peruki? Jak rosn± w³asne w³osy pod tym implantem?
Dziêki za odp.

Musze przyznaæ ¿e po przeczytaniu twojego listu poczu³em siê tak samo jak 5 lat temu kiedy walczy³em z problemem wypadania w³osów , ³ysienia. Niestety moja walka siêgnê³a du¿o dalej ni¿ twoje wizyty u dwóch dermatologów. Je¿eli chcesz to przedstawie ci po krótce jak dr±¿y³em i nadal dr±¿e ten temat.

W³osy zaczê³y mi wypadaæ ju¿ bêd±c na trzecim roku studiów. Wiadomo jak wa¿ne s± dla m³odego cz³owieka w³osy. Pierwsze co zrobi³em to poszed³em do kliniki dermatologi w Warszawie. Wizyta trwa³a nad wyraz krutko, poniewa¿ lekarz powiedzia³ mi ¿e z ³ysieniem nie da siê wygraæ medycyn± ;) . Wyda³o mi siê to do¶æ dziwne jakim cudem nikt na ¶wiecie nie wymy¶li³ nic na ³ysienie. Przecie¿ jest na ¶wiecie tyle ³ysych glac. Nie czekaj±c d³ugo wybra³em siê do kolejnego dermatologa. Jak na ironie ten powidzia³ to samo. :szok:
Nie podda³em siê i uda³em siê do trzeciego aby w koñcu kto¶ zacz±³ mnie leczyæ chemi±. Na wizycie dosta³em nadziejê i lekarz przepisa³ mi najpierw Regaine. Nie ukrywam, ¿e w³osy przesta³y wypadaæ, ale jak to dla studenta brak³o mi pieniêdzy na dalsz± terapiê.
W³osy przesta³y rosn±æ :( , meszek znikn±³. TRzy miesiêczna przerwa i ponownie zacz±³em braæ lek, tym razem by³ to jaki¶ w³oski odpowiednik propeci. Niestety okaza³o siê, ¿e moje Libido spad³o, jest to efekt uboczny stosowania tego leku.
Pó³ roku temu stosowa³em te¿ loxon, ten mocniejszy z USA, ale to co siê z moj± pikaw± dzia³o to nie wnikam.

Zacz±³em wiêc zbieraæ kase na przeszczep. Impreza droga. Zrobili mi Stripa, 1200 graftów.
Efektu nie bêdê komentowaæ. Fakt, w³osy najpierw wypad³y, potem odros³y. Mia³em nawet co zaczesywaæ :zawstydzony: , posypa³em topiciem i by³o ca³kiem ca³kiem, ale moja rado¶æ trwa³a stosunkowo krótko, poniewa¿ ³ysienie nadal postêpowa³o.

Z racji ¿e jestem sprzedawc± handlowym jestem w ci±g³ym kontakcie z lud¼mi. Wygl±d odgrywa niebagateln± role. W przypadku kiedy moje w³osy by³y marne to i sprzeda¿ by³a niska. Jak komu¶ zaczn± wypadaæ w³osy to dopiero wtedy poznaje ich znaczenie i jak jest postrzegany przez innych.

S³ysza³em wiele opini na temat kliniki Handsome Men, ale sam zdecydowa³em siê na konsultacjê. Jest wiele metod, które stosuj±. Ka¿da zale¿y od tego ile ci w³osów pozosta³o.
Taki dermatolog który ci jakie¶ szcz±tkowe informacje udziela³ musi nie byæ wtajemniczony w wszystkie szczegó³y ich metod, a ¶miem przypuszczaæ ¿e nie jest. S± ró¿ne typy ³ysienia mêskiego, ka¿dy z nas jest przecie¿ inny. Zdecydowa³êm siê na ich metodê, poniewa¿ z tych wszystkich, które do tej pory stosowa³em jest ona najlepsza! A wierz mi ¿e zastanawia³em siê nawet nad kastracj± ;) .

Nie chce tu robiæ ¿adnej reklamy i siaæ propagandy, ale nie ukrywam, ¿e nie jest to rozwi±zanie najbardziej mi odpowiadaj±ce. Na chwile obecn± nadal szukam czego¶ lepszego. Chce mieæ swoje w³asne rosn±ce w cebulkach w³osy.
Stosowa³em prze ró¿ne leki, podda³em siê nawet przeszczepowi, i ¿adna z tych metod nie da³a mi takiej swobody ¿ycia jak± mam teraz.

Nigdy, prze nigdy nie zdecydowa³bym siê na za³o¿enie peruki czy tupetu. To rozwi±zanie dla DESPERATOW!!!! Ich metody nie maj± z tym nic wspólnego.

Moim skromny zdaniem przysz³o¶æ le¿y w klonowaniu naszych w³asnych w³osów. Wówczas chirurg, który bêdzie robiæ przeszczep nie jest ograniczony ilo¶ci± w³osów i wtedy efekt bêdzie zaje...... :) Czyta³em na jakim¶ amerykañskim forum, ¿e GenHair ma zamiar robiæ pierwsze próbby kliniczne ju¿ w 2012 roku! Ja osobi¶cie czekam na tego typu zabiegi. Je¶li twój problem nie jest a¿ tak wielki to zdecydowanie radze aby¶ poczeka³, zbiera³ pieni±dze i zdecydowa³ siê w³a¶nie na taki zabieg. Ja czekam zniecierpliwiony i na pewno poddam siê temu zabiegowi.

Jaki¶ czas temu chcia³em zdecydowaæ siê na FUE, ale niestety koszt zbyt du¿y. Efekty widzia³em i mogê powiedzieæ ¿e s± dobre, ale uzale¿nione tak¿e od naszych w³asnych oczekiwañ. Tylko ¿e ³ysienie od conajmniej kilku lat musi byæ zatrzymane. W Polsce na chwilê obecn± tego nie robi±.

Najlepszym sposobem na ³ysienie jest pogodzenie siê z nim. Trudno to sobie wyt³umaczyæ, ale najpro¶ciej ogoliæ siê na glace i po problemie. Sam kiedy¶ tak zrobi³em, ale kiedy szef mnie zobaczy³ to o ma³y w³os nie wylecia³em z pracy. My¶le ¿e powiniene¶ pojechaæ na konsultacjê i sam zdecydowaæ czy tego chcesz czy nie. Do takiej decyzji trzeba dojrzeæ.

Droga OLISO, pragnê ciê wyci±gn±æ z powielanego wielokrotnie b³êdu. Zabieg mia³em wykonany tylko raz, a od tego czasu minê³y 4 lata i moje w³oski s± w 95% w idealnym stanie. Jak dbasz tak masz. Nale¿y dok³adnie poznaæ co to jest peruka, treska czy tupet.
Zanim zdecydowa³em siê na ich metodê to dok³adnie prze¶ledzi³em i analizowa³em ró¿ne, ró¿niaste metody. By³em w kilku polskich perukarniach, na koñcu pojecha³em do nich. Moje wyobra¿enie na temat ich metod zupe³nie siê zmieni³o. Co ja tu bêdê pisaæ, trzeba pojechaæ i samemu siê zapoznaæ i ewentualnie podj±æ decyzjê na TAK lub NIE. Wybór zawsze nale¿y do ciebie. Mnie nikt do niczego nie namawia³, w³a¶ciciel rzetelnie przedstawi³ mi wszystkie szczegó³y ich metod. Nie zdecydowa³em siê na pierwszej wizycie. Przemy¶la³em temat i pojecha³em drugi raz. Wielkim plusem jest to ¿e w czasie trwania konsultacji maj± te¿ zabiegi. Mo¿na porozmawiaæ z osobami przed i po zabiegu.

Nadal czego¶ szukam, nie tylko w Polsce, ale i na zagranicznych forach. Jak co¶ nowego siê pojawi to na pewno o tym siê ludzie dowiedz±.

Jak by by³ jaki¶ cudowny lek to pewnie bym go sprzedawa³ :P .
pzdr.[/scroll]

OLISA - 2006-02-20, 21:42

Dziêki za odp..Bardzo nawet dziêki...Ale widze, ze koniecznie musze pojechaæ i zobaczyæ sama jak wygl±da ,,monowanie' w³osków HM/////POZDRAWIAM wszystkich, którzy my¶l± czê¶ciej o w³oskach ni¿ o czym kolwiek innym....A przecie¿ to takie w sumie ;niedorzeczne :)
foka - 2006-03-29, 20:57

witajcie, do¶æ d³ugo nic nie pisa³am, ale w koñcu siê prze³ama³am. By³am, zrobi³am i jestem na chwilê obecn± zadowolona, zobaczymy co bêdzie dalej w praktyce i w "praniu". Jak co¶ z³ego siê zacznie dziaæ to od razu napisze.
wexel - 2006-05-04, 06:53

foka napisa³/a:
witajcie, do¶æ d³ugo nic nie pisa³am, ale w koñcu siê prze³ama³am. By³am, zrobi³am i jestem na chwilê obecn± zadowolona, zobaczymy co bêdzie dalej w praktyce i w "praniu". Jak co¶ z³ego siê zacznie dziaæ to od razu napisze.

witaj "foczko", mo¿esz mi powiedzieæ jak po tym okresie czasu sprawuj± siê twoje nowe w³osy? Moja ¿ona ju¿ te¿ ma wykonane, chcia³bym poznaæ twoj± opinie czy jeste¶ zadowolona. To do¶æ dla nas istotne :) . Powiedz mi czy nie ma sytuacji ¿e wychodz± ci nadmiernie w³osy, czy nie masz podra¿nieñ skóry, czy w³osy nie trac± koloru i czy przez ten czas w³osy wygl±daj± jak nowe.

pozdro.

maxx - 2006-05-05, 21:21

czesc. mozecie powiedziec na czym dokladnie polega ten zabieg. z gory dzieki
terespol - 2006-05-05, 22:57

potrafisz czytaæ forum? zobacz sobie na ich stronê internetow± to siê dowiesz. Ja wystarczaj±co opisa³em postem powy¿ej wiêc nie zadawaj g³upich i zupe³nie nie na miejscu pytañ :zalamany: :przestraszony:
foka - 2006-06-03, 12:31

wexel napisa³/a:

witaj "foczko", mo¿esz mi powiedzieæ jak po tym okresie czasu sprawuj± siê twoje nowe w³osy? Moja ¿ona ju¿ te¿ ma wykonane, chcia³bym poznaæ twoj± opinie czy jeste¶ zadowolona. To do¶æ dla nas istotne :) . Powiedz mi czy nie ma sytuacji ¿e wychodz± ci nadmiernie w³osy, czy nie masz podra¿nieñ skóry, czy w³osy nie trac± koloru i czy przez ten czas w³osy wygl±daj± jak nowe.

pozdro.

witaj, póki co to jestem zadowolona, jedyny mankament to to, ¿e wszystkie kole¿anki mi zazdroszcz± :P co mnie bardzo wkurza. A tak na powarznie to narazie nic z³ego siê nie dzieje. Jestem zadowolona, ale wydaje mi siê ¿e to narazie zbyt krótki okres czasu. Poczekamy zobaczymy.

A z czego jestem zadowolona to mo¿liwo¶æ robienia koka :P i warkoczyków, które s± sexi :D .........

³ysek - 2006-06-15, 03:14

czolem. jestem wstepnie zainteresowany zabiegiem w klinice HM. Zapoznalem sie z materialami przeslanymi mi przez firme oraz znalezionymi w internecie na ich temat. Mam 2 konkretne pytania na ktore nie udalo mi sie znalesc odp:

Cena zabiegu ksztaltuje sie od 3000pln w gore, ale czy ktos moze mi napisac maxsymalna gorna granice ceny za nowe sztuczne wlosy wykonane w HM? Tak wiem, ze jest to kwestia indywidualna i dopiero po zobaczeniu moich wlosow na konsultacji bedzie sie mozna okreslic co do ceny... Klopot w tym ze nie jestem zbyt majetny i nawet te 50pln na konsultacje to dla mnie spory wydatek :/

ile Wy daliscie za swoje wlosy?
wygladam tak: jestem rocznik 1985 i mam typ lysienia Nw. 5A (brak wlosow na przedzie glowy, a na czubku tylko wlosy resztkowe). brunet, wlosy europejskie lekko krecone.

dziekuje pozdrawiam - ³ysek

foka - 2006-06-15, 10:53

witaj, tak, to prawda, ceny s± ró¿ne. Moja znajoma p³aci³a np. 7500 z³ ale zbi³a cene o 1500 z³ :P bo zgodzi³a siê na wykonanie zdjêæ. Co do trwa³o¶ci to podczas zabiegów, które siê u nich odbywa³y rozmawia³am z osobami, które mia³y wykonywan± fryzurê po 7 latach! Wszystko zale¿y od tego jak dbasz o nowe w³osy i jaki ich rodzaj wybierzesz.

By³y te¿ osoby, które dostawa³y zdecydowane zni¿ki wykonuj±c kolejny zabieg. By³a np. babka do¶æ bogata mi siê wydaje, która robi³a sobie w³osy co dwa lata. Nie wnika³am po co, ale mówi³a ¿e pierwszy raz p³aci³a co¶ ko³o 7k a teraz 4k. Czyli nie s± zdziercy bo robi± kolejne fryzurki zdecydowanie taniej.

Ja osobi¶cie mia³am do czynienia z pewn± firma w Polsce, nie chce pisaæ o niej z³ych rzeczy, ale wspomnienia mam nie najlepsze. Jak to mówi± co tanie to drogie, i te¿ ja tak uwa¿am. Oni s± na rynku od bardzo dawna, i robi± to profesjonalnie.

pzdr.

red_dress - 2006-07-04, 15:28

witam :) jestem bardzo zainteresowana t± klinik± handsome man i mam kilka pytañ. chcia³am siê dowiedzieæ czy po wykonaniu uzupe³nienia oni naucz± jak nale¿y zdejmowaæ "nowe w³osy" i je powtórnie zak³adaæ czy nale¿y do nich je¼dziæ? bo z tego co siê dowiedzia³am nale¿y to uzupe³nienie co jaki¶ czas zdejmowaæ. i jeszcze mam jedno pytanko która z metod jest bardziej kosztowna: pe³ne uzupe³nienie czy zagêszczenie przez które s± przeplatane w³asne w³oski? wydawaæ by siê mog³o ¿e pe³ne ale wola³abym siê spytaæ :P bardzo prosi³abym o pomoc
pozdrawiam

foka - 2006-07-04, 20:02

red_dress napisa³/a:
witam :) jestem bardzo zainteresowana t± klinik± handsome man i mam kilka pytañ. chcia³am siê dowiedzieæ czy po wykonaniu uzupe³nienia oni naucz± jak nale¿y zdejmowaæ "nowe w³osy" i je powtórnie zak³adaæ czy nale¿y do nich je¼dziæ? bo z tego co siê dowiedzia³am nale¿y to uzupe³nienie co jaki¶ czas zdejmowaæ. i jeszcze mam jedno pytanko która z metod jest bardziej kosztowna: pe³ne uzupe³nienie czy zagêszczenie przez które s± przeplatane w³asne w³oski? wydawaæ by siê mog³o ¿e pe³ne ale wola³abym siê spytaæ :P bardzo prosi³abym o pomoc
pozdrawiam

Witaj, oni musz± ci to pokazaæ wszystko :P , jak by tego nie robili to by by³a totalna fuszerka.
Wszystko Ci poka¿±, nie ma konieczno¶ci ponownie do nich je¼dziæ. Wszystko bêdziesz robiæ sama. Co do ceny to generalnie s± ró¿ne. Siateczki nie polecaj±, aczkolwiek o niej pisz±. Jak siê zgodzisz np. na zdjêcia to zni¿ka Ciê czeka.

pzdr.

red_dress - 2006-07-04, 21:35

dziêki foka ;) tylko ja nie zrozumia³am tego z t± siatk± :( ja my¶la³am ¿e obie rzeczy s± na siateczce ale Tobie chodzi³o o to zagêszczenie tak? ja przepraszam ¿e tak g³owê zawracam ale dzwoni³am do nich, sekretarka stwierdzi³a ¿e jak chcê siê wiêcej dowiedzieæ to mog± mi materia³y wys³aæ. i jeszcze ostatnie pytanko czy to na prawdê nie ma ¯ADNEGO z³ego wp³ywu na w³asne w³osy?
foka - 2006-07-05, 07:20

nie ma za co. Odpowiadaj±c na Twoje pierwsze pytanie - tak.
Powinna¶ sobie zamówiæ te materia³y, wydaje mi siê ¿e uzyskasz w nich odpowiedni± ilo¶æ informacji. Aczkolwiek 100 % mo¿na tylko na konsultacji, wiele osób tego nie rozumie bo my¶l± ¿e telefonicznie wszystko wyt³umacz±. Zbyt wiele czynników sk³±da siê na wykonanie takiej fryzury :) . Gdyby co¶ siê dzia³o z moimi w³asnymi to ju¿ bym o tym dawno tu napisa³a :P . Lepiej uprzedzaæ innych ni¿ pakowaæ ich w bagno. Ja nie mogê narazie nic z³ego powiedzieæ. No mo¿e tylko to ¿e w lecie musze je zafarbowaæ, no ale w sumie swoje i tak kiedy¶ zawsze farbowa³am.

maly_pwr - 2006-07-12, 22:37

Foka mam tylko jedno pytanie. Prosze odpowiedz mi.
Wiem ze jestes po zabiegu w Handsome Man.
Chodzi mi mianowicie o to ze te nowe wloski czyli tkzw implanty sa na powiedzmy 5 - 7 lat. I przez te 5 czy 7 lat postepujemy z nimi normalnie jak z wlasnymi, ale nie sciagamy ich z glowy bo to nie peruka czy tupet(sami tak twierdza). Po prostu sa one na stale przymoowane do naszej skory g³owy oczywiscie za pomoca tej siatweczki ktora jest jakby splatana z nasza skora glowy.

foka - 2006-07-13, 06:17

nie wiem po ile razy mo¿na zadawaæ to samo pytanie. Przecie¿ na ich stronie jest wszystko dok³adnie opisane. Nie zadawaj pytañ na któe sam mo¿esz znale¼æ odpowied¼.
Jak ci bardzo zale¿y to siê doszukasz ;) i uzyskasz odpowied¼ z materia³ów, które wysy³aj±.
Dla mnie bynajmniej to by³o oczywiste.

maly_pwr - 2006-07-13, 10:38

foka chodzi mi o to ze znalazlem i ze wydaje mi sie ze nie trzweba nic sciagac bo to nie peruka. WIesz ja juz sam nie wiem:).Dlatego pytam sie osoby ktora korzystala z ich uslug. a przeciez nie jest CI ciezko napisac TAK LUB NIE:).

Ale z tego co wiem to jestes bardzo zadowolona:)
Pozdrawiam

foka - 2006-07-13, 16:15

ja mam wykonane tak± metod±, która nie wymaga zdejmowania. Peruka to takie co¶ co przymocowujesz do g³owy i widaæ ró¿nice :) . Peruka nie daje ci mo¿liwo¶ci stylu i formy.
No i przede wszystkim czujesz siê w tym nie swojo. Ja nie czuje ¿e mam cokolwiek na g³owie :) .

Musisz siê liczyæ z tym, ¿e na forach pisz± generalnie niezadowoleni :) i mnie to wcale nie dziwi. Sama tu napisa³am bo jak bêdzie co¶ nie tak to na pewno napisze i ostrzege, ale póki co nie mam do tego powodów.

red_dress - 2006-07-13, 16:23

ehh Foka przepraszam ¿e tak trujê :P ale chcia³am Ciê spytaæ je¶li mo¿na oczywi¶æie ile Ty za swoje zap³aci³a¶ i jaka d³ugo¶æ kolor oraz gêsto¶æ je¶li mo¿na jako¶ opisaæ czyli to od czego zale¿y cena. wem ¿e u mnie bêdzie inaczej bo to do ka¿dego siê dobiera ale tak oriêtacyjnie :) i pyta³am siê jak dzwoni³am czy wykonaæ te¿ mo¿na w wawie ale zapomnia³am bo przejêta by³am sytuacj± :/ wiêc czy trzeba na zabieg do bielsko bia³ej(chyba) czy do wawy te¿ tak jak na konsultacje?

[ Dodano: 2006-07-13, 17:03 ]
ju¿ wiem w wawie te¿ robi±, ciekawe tylko czy trzeba te¿ tyle samo czekaæ w obu miejscowo¶ciach :zalamany:

foka - 2006-07-13, 18:41

nie ma za co :)

co do moich w³osków to gdzie¶ chyba pisa³am. Jestem blondynk±, teraz te¿ jestem blondynk± ale mam wykonane na w³osach pasemka.

Co do ceny to zap³aci³am 5200 z³. Utargowa³am 400 z³ z 5600. Z tego co wiem to zabiegi wykonuj± tu i tu wiêc nie trzeba jechaæ specjalnie do jednego z miast.
Nie odpowiem ci czy trzeba czekaæ tak samo. Sekretarka raczej powinna ci powiedzieæ ile siê czeka.

red_dress - 2006-07-13, 19:43

heh nie no wiem wiem to by³o takie pytanie retoryczne bo jak siê pyta³am to mi powiedzieli ¿e obecnie to ok pó³ roku :przestraszony: a jakiej masz d³ugo¶ci w³oski? mi o tym jak siê spyta³am ile by kosztowa³o to co bym chcia³a mieæ to powiedzia³a ¿e ok 10 tys :( no ale trudno nic nie poradzê :)

[ Dodano: 2006-07-13, 22:13 ]
a w³a¶nie je¶li kto¶ z osób które skorzysta³y z handsome jeszcze móg³y napisaæ ile zap³aci³ i za jak± d³ugo¶æ oraz kolor to by³abym wdziêczna :)

maly_pwr - 2006-07-15, 11:18

Ja osobiscie chyba poczekam na cos takiego jak GEN Hair czyli klonowanie naszych wlasnych zdrowych wloskow. Chociaz to pewnie za ladnych pare lat.
foka - 2006-07-15, 17:29

Musisz rozró¿niæ klonowanie z zagêszczeniem w³osów. Bo nie jeste¶ w stanie poprawiaæ natury, no mo¿e troszke jak narazie. A niestety chirurgia niesie za sob± wiele negatywnych skutków. Sama jestem po 3 operacja ;) w tym jednej krêgos³upa i dwóch g³owy wiêc co¶ o tym wiem.

Ja negatywnymi opiniami bym siê nie sugerowa³a. Przy zakupie Mazdy MX6 poczyta³am troche na grupach dyskusyjnych przez google i mi siê odniechcia³o bo ludzie pisali jaka to tragedia i wogóle :( , ale w koñcu zdecydowa³am siê i samochodzik ma 7 lat i nic siê z nim prawie nie dzieje i jestem z niego bardzo zadowolona. Generalnie ludzie na forach pisz± niezadowoleni bo nie znalaz³am o tym autku ani jednej pozytywnej :( .

Kobieta ³ysa czy z przerzedzonymi w³osami mój drogi nie mo¿e czekaæ tak jak facet, jeste¶my troche inne ;) .

red_dress - 2006-07-16, 14:44

no dok³adnie :) niestety jak zwykle kobiety maja gorzej :P ale je¶li rzezczywi¶cie s± osoby niezadowolone to wypada³o by siê dowiedzieæ czego¶ wiêcej o nich bo nie chcia³abym do nich do³±czyæ :zalamany: w ka¿dym rozie ponawiam poprzednie pytanie :D
maly_pwr - 2006-07-17, 23:22

Powiem CI foka ze facet czy kobieta to problem jest ten sam. Moze My faceci tak nie mowimy wszystkim o tym ale rowniez nas to bardzo doluje i to psychicznie:(((
foka - 2006-08-16, 11:02

Mo¿e i masz racjê, nie jestem facetem, ale ogólnie tak siê utar³o ¿e ozdob± kobiety s± jej w³osy. Facet na ³yso siê ogoli i po problemie.
wexel - 2006-08-30, 21:05

no nie by³bym tego taki pewien :) , facte te¿ cz³owiek, na ³yso nie wszystkim pasuje. Ja np. nie móg³ bym chodziæ na ³yso.
foka - 2006-09-14, 15:58

no mo¿e zbytnio to uogólni³am, ale jednak widaæ na ulicach wielu ³ysych czy ³ysiej±cych.
samuraj - 2006-09-25, 19:53

siemka,

wiecie co, by³em na tym www.handsome.com.pl i stronka i efekty mi siê podobaj±, ale mam jedno pytanko, bo nie znalaz³em tego info tam. Czy Klinika Handsome Men wykonuje fryzury np. takie do pasa, bo moja kobieta marzy o czym¶ takim. Próbowa³a dowi±zywaæ, no ale niestety d³ugo¶æ nie ta i nie mog± jej takich d³ugich i naturalnie wygl±daj±cych zrobiæ.
Dajcie znaæ co i jak jak kto¶ co¶ wie.

pozdro z Dar³owa :]

pietrek - 2006-10-08, 17:54

samuraj napisa³/a:
siemka,

wiecie co, by³em na tym www.handsome.com.pl i stronka i efekty mi siê podobaj±, ale mam jedno pytanko, bo nie znalaz³em tego info tam. Czy Klinika Handsome Men wykonuje fryzury np. takie do pasa, bo moja kobieta marzy o czym¶ takim. Próbowa³a dowi±zywaæ, no ale niestety d³ugo¶æ nie ta i nie mog± jej takich d³ugich i naturalnie wygl±daj±cych zrobiæ.

Witam!
Z tego co wiem to wykonuj± wszelkie rodzaje w³osów. Nawet jak kobita chce to zrobi± jej dready ;) Najlepiej jechaæ na konsultacjê ale z tego co s³ysza³em robi± czego dusza zapragnie tylko oczywi¶cie kwestia finansowa.

Ry¿y Stefan - 2006-10-11, 23:06

samuraj napisa³/a:
siemka,

moja znajoma, tzn. dziewczyny kole¿anka zrobi³a sobie u nich takie w³osy pól roku temu do pasa! Wygl±da zajebi¶cie!!!!! Ma teraz takie jak http://handsome.com.pl/?pl/przyklady/38/7
ta Gerczew. No mo¿e troszke d³u¿sze, ale wydaje mi siê ¿e nie wiele d³u¿sze.
Jak by co to moge ci daæ namiar na t± kobitke, pewnie chêtnie ci siê pochwali. Wal do mnie na PW.

pawel. - 2006-10-17, 22:39

wiecie moze ile teraz trzeba czekaæ na konsultacje a potem na zabieg?
foka - 2006-10-31, 11:37

czeka³am na konsultacje jako¶ dwa miesi±ce, na zabieg trzy, ale jak moja znajoma teraz u nich by³a to musi czekaæ d³u¿ej bo maj± tyle ludzi. Takim siê to cieszy zainteresowaniem.
Ala54 - 2006-11-03, 11:06

czy moze sie ktos mi powiedziec czy takie wlosy mozna tapirowac????
foka - 2006-11-03, 11:41

trwala ondulacja owszem, tapirowanie nie wiem...
walker - 2006-11-04, 20:58

ciekawi mnie co¶ bardziej ni¿ tapirowanie, czy robi± te¿ brwi, mam tak± znajom±, która straci³a brwi na skutek grzybicznych zmian skórnych :(
foka - 2006-11-06, 08:53

brwi i rzês jej nie zrobi±, te¿ kiedy¶ o to pyta³am :( bo moja matka ma w³a¶nie taki poblem, tylko ¿e straci³a na stutek oparzenia :(
red_dress - 2006-11-06, 16:39

no rzêsy to Twoja mama mo¿e u kosmetyczki sobie doklejaæ. trzymaja siê do¶æ d³ugo i nie s± zbyt drogie. nigdy tego nie robi³am ale kole¿anka na ¶lub chcia³a mieæ gêste rzêsy. brwi mo¿na tym makija¿em trwa³ym ale chyba nie jest zbyt naturalny efekt gdy siê nie mam wogóle brwi.
foka - 2006-11-08, 11:52

mo¿esz mi powiedzieæ ile to mo¿e kosztowaæ?
red_dress - 2006-11-08, 20:07

wiesz nie wiem dok³adnie bo nigdy czego¶ podobnego nie robi³am ale je¶li chodzi o brwi to widzia³am ulotki i kosztuje to ok 300-500 z³ w zale¿no¶ci gdzie by siê zdecydowa³a na pewno bêdzie o wiele lepiej wygl±da³a chocia¿ przy kompletnym braku brwi nie bêdzie to ca³kowicie naturalniewygl±da³o, przynajmniej tak mi siê wydaje, mo¿liwe ¿e sie mylê;p
a je¿eli chodzi o rzêsy to niby mo¿na w sklepach samemu kupi¶ takie delikatne nie jakie¶ bardzo sztucznie wygl±daj±ce kosztuj± ok 15 z³ ale nie sa z tego co wiem wygodne w u¿yciu i nie jes mam jak d³ugo siê utzymuj±. je¿eli by siê zdecydowa³a w salonie kosmetycznym to wiem od kole¿anki co ten slub bra³a ¿e kêpka kosztuje ok 2z³ ale ona mia³a nie w kepkach robione bo chcia³a nardziej naturalnie( kêpki wcale ¼le nie wygl±daj±, kiedy¶ widzia³am zdjêcie modelki od razu zauwa¿y³am ¿e mia³a kepki doklejane ale bardzo fajnie to wygl±da³o, naprawdê uroczo) i ona z tego co pamiêtam za ca³o¶æ zap³aci³apodajrze 50 czy 60 z³ wiêc o wiele bardziej siê kêpki op³aca du¿o taniej wychodzi. a co do d³ugo¶ci utzymania siê to mówi³a ¿e ró¿nie nieby czêsto siê s³yszy ¿e 2 tyg ale jej chyba 3 czy troszeczkê d³u¿ej nie pamiêtam.
mam nadziejê ¿e troszeczkê pomog³am:)

wexel - 2006-11-09, 09:30

drogi szpas :(
foka - 2006-11-21, 19:09

przyda³by siê sklep na handsome z kosmetykami do w³osów.
niunia22 - 2007-03-14, 12:05

a ja to jestem po konsultacji nie zadowolona i zadowolona. Pewnie kto¶ z pisz±cych spyta dlaczego, a bo dlatego ¿e facet mi ODRADZI£ wykonanie w³osów co mnie najpierw bardzo poirytowa³o i zdziwi³o. Wiecie czemu? Bo powiedzia³ mi ¿e mam bardzo du¿o swoich w³osów i nie powinnam sobie tego robiæ :( . Te s³owa pad³y w pierwszych piêciu minutach rozmowy. Moja kobieca natura jest trochê skomplikowana, jak zreszt± wielu kobiet :P , no i niestety u¶wiadomi³ mi facet ¿e mam problem natury psychicznej a nie brak w³osów :zalamany: . I rezultat jest taki ¿e pójde sobie dowi±zaæ w³osy, a potem mo¿e do pscyhologa albo psychiatry, bo mo¿e jednak co¶ z psych± mam. Jak co to fotki na meila, poka¿e ile mam w³osów, sami ocenicie a jak sobie zgrzeje w jakim¶ salonie kosmyki to te¿ poka¿e hihihi. Oby mi tylko nie obci±¿y³o tych w³osów które mam.

pozdro

taranka - 2010-05-04, 21:27

Ja to mia³a zrobione w³osy w Handsome Men 3 lata temu i póki co to jestem bardzo zadowolona. Z ³ysieniem plackowatym ju¿ trochê walczê wiêc znam do¶æ sporo firm na rynku i ta jest aktualnie najlepsz±. Jak kto¶ chce to mogê podes³aæ foteczki.